8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun 🤗
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 30 Kasım 2021 #11 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun
S Seccill Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 32 30 Kasım 2021 #12 Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... 7 haftada tam duyarsın kalp sesini 4 5 hafta gibi kese görünür folik asit kullanman şuan lazım o önemli
Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... 7 haftada tam duyarsın kalp sesini 4 5 hafta gibi kese görünür folik asit kullanman şuan lazım o önemli
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 30 Kasım 2021 #13 Seccill' Alıntı: 7 haftada tam duyarsın kalp sesini 4 5 hafta gibi kese görünür folik asit kullanman şuan lazım o önemli Genişletmek için tıkla ... ya nette gördüm folik asit demek ki işeyaryrsa kullanirim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler
Seccill' Alıntı: 7 haftada tam duyarsın kalp sesini 4 5 hafta gibi kese görünür folik asit kullanman şuan lazım o önemli Genişletmek için tıkla ... ya nette gördüm folik asit demek ki işeyaryrsa kullanirim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Kasım 2021 Sümeyyem♥️' Alıntı: 8 haftalıkken. Git en erken hem kese hem kalp atsını dinlersin hayılır olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 2 Aralık 2021 #14 Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... Canım ben 5,5 haftalıkken öğrenince gittim, ve kalp atışlarını duydum gidip baktılabilirsin belki hemen kalp atışlarını belli etmeye de bilir sana
Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... Canım ben 5,5 haftalıkken öğrenince gittim, ve kalp atışlarını duydum gidip baktılabilirsin belki hemen kalp atışlarını belli etmeye de bilir sana
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 2 Aralık 2021 #15 Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım.7 veya 8 haftalık gidersen kalp atışlarınıda duyarsın kuzum.
Gözbebeğim' Alıntı: Mrb hanımlar 3 4 haftalık hamileyim sizce ne zmn doktora gidip bakmak iyidir . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım.7 veya 8 haftalık gidersen kalp atışlarınıda duyarsın kuzum.