Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devlete hiç gitmedim bukadar para bende vermek istemezdim fakat böyle bir iğneyi devlette yaptırmak ne kadar doğru olur bilemem sonuçta bebek için yapıyoruz parayı verirken içim çiz etmedi değil ama napalim
Bizimde kan uyusmazligim var benim negatif eşimin pozitif ama iğne doğumdan sonra yapıldı bana ilk cocugumu doğurdum iğne yaptılar kan uyuşmazlığı için şuan 14 haftalık hamileyim doktora sordum bu doğumda yine iğne yapılcak oda üçüncü çocuk için dedi 28 haftalıkta nasil iğne yapıldı onu anlamadım senin ilk cocugunmu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Devlete hiç gitmedim bukadar para bende vermek istemezdim fakat böyle bir iğneyi devlette yaptırmak ne kadar doğru olur bilemem sonuçta bebek için yapıyoruz parayı verirken içim çiz etmedi değil ama napalim
Merhabalar eşim ve bende de kan uyuşmazlığı var sanırım sizinde öyle sizden alınan kan örneği negatifse kanınız bebeğe zarar vermiyomuş benim doktorum öyle demişti ama 28.haftada iğne olman gerekiyomuş siz yinede doktorunuza bi sorarsınız
Bizimde kan uyusmazligim var benim negatif eşimin pozitif ama iğne doğumdan sonra yapıldı bana ilk cocugumu doğurdum iğne yaptılar kan uyuşmazlığı için şuan 14 haftalık hamileyim doktora sordum bu doğumda yine iğne yapılcak oda üçüncü çocuk için dedi 28 haftalıkta nasil iğne yapıldı onu anlamadım senin ilk cocugunmu
Merhaba evet kan uyuşmazlık testidir. Eşiyle aralarında kan uyuşmazlığı olanlara yapılır. Gebe annenin antikoruna bakılır antikor bebeğin kanının anneyle aynı olmaması durumunda annenin vücudu bebeğin kanını vücutta tehdit olarak görür ve antikor üreterek vücuttan atılmasını sağlar. Düşük olmaması için bu testle annenin antikoru ölçülüyor negatifse sonuç antikor üretmiyor vücudun. Gayet iyi bir süreçtesin demek