Kafam karisti 🤔🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Kafam karisti 🤔🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,991 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafam karisti 🤔🤔
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Dun rahatsızdim bugun doktora gittim normal dedi dogumun yaklasmis dedi benim su kafami karistirdi benim tahmime gore bebek 36hafta 3gunluk ama doktor bugün bakti 38 haftalik nasil oluyor ya 🤔 sizdede hic oyle oluyormu kizlar

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Doktorlar farklı hesaplıyor canım adet gunun ilk gununden o yuzden arada 2 hafta onuyor yanı yumurtlama gununden hesaplayınca farklı oluyor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
O zaman 38 haftalık canım bebegın utrasonda bebegın gelısımıne gore ortaya cıkıyor zaten haftası

Zeynepesma

Kayıtlı Üye
rank
Dun rahatsızdim bugun doktora gittim normal dedi dogumun yaklasmis dedi benim su kafami karistirdi benim tahmime gore bebek 36hafta 3gunluk ama doktor bugün bakti 38 haftalik nasil oluyor ya 🤔 sizdede hic oyle oluyormu kizlar
Son adet tarihinizin ilk gününü uygulamaya girince soyler kac haftalik oldugunuzu.
Ultrasonda önden cikabiliyor , bebek iri olabiliyor..Benim de iki gebeligimde son haftalarda hep 2hafta önden gitti ama doktor son adet tarihime göre haftami hesapliyordu

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihinizin ilk gününü uygulamaya girince soyler kac haftalik oldugunuzu.
Ultrasonda önden cikabiliyor , bebek iri olabiliyor..Benim de iki gebeligimde son haftalarda hep 2hafta önden gitti ama doktor son adet tarihime göre haftami hesapliyordu
Ben adet tarihine göre girdim hesapladim 36hafta 3gunluk iste doktorda oyle diyince insanın kafasi karisiyor biraz

Tüm sayfalar yüklendi.