Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar biliyorsunuz kısa zaman önce gebe olduğumu öğrendim ve miniğimi görmeye gidememiştim şükür bugün hastaneye geldim miniğimin kalp atışını duydum çok şükür rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oyyy maşallah yerim onu ben içimden nedense kız geçti hayırlısı olsun inşallah benim kızım oğlumdan sonra beni perişan etti vallahi hala da aynı bebekten çok onunla uğraşıyorum uslu çocuktan sonra ağlayan çocuk tuhaf geliyor insan biraz zorlanıyor inşallah buda abisi gibi oda uslu olur
Yaa herkes kız hissediyor @Mervercan da ilk öğrendi kız dedi nedense bana erkek gibi geliyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil . Evet ya ben akrabamın çocuklarını görünce bile tuhaf oluyorum kayradan sonra herkes çok yaramaz gibi gelşyoe
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Yaa herkes kız hissediyor @Mervercan da ilk öğrendi kız dedi nedense bana erkek gibi geliyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil . Evet ya ben akrabamın çocuklarını görünce bile tuhaf oluyorum kayradan sonra herkes çok yaramaz gibi gelşyoe
Ay evet sedam burada biri bana bir şeyi kırk kez söyleme demişti her ay gebeyim diye stres oluyordum en sonunda oldum
Amin canım benim öpmem mi hemen öpüyorum . Sende prensesi benim yerime öp canım
Son gebeliğimde bende hep erkek hissediyordum doktor kız diyince bile doktor bey ben erkek hissediyorum eminmisiniz demiştim oda yok yok kız diyip bana gülmüştü ilkler hep bi farklı oluyor abisi yardım eder sana canm herşey gönlünce olsun güzelim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Son gebeliğimde bende hep erkek hissediyordum doktor kız diyince bile doktor bey ben erkek hissediyorum eminmisiniz demiştim oda yok yok kız diyip bana gülmüştü ilkler hep bi farklı oluyor abisi yardım eder sana canm herşey gönlünce olsun güzelim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah