Sorum var Kanal tedavisi ve gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmü98 tarafından oluşturulan Kanal tedavisi ve gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,062 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanal tedavisi ve gebelik
Konbuyu başlatan Ümmü98
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmü98

Poyraz03

Kayıtlı Üye
rank
Bu yorumun içimi rahatlattı canım biz cuma günü gidip lanal tedavisini bitiricez yumurtlama günümde büyük ihtimallee salı günü fln olucak oyüzden tereddütte kalmıştım sonrasındada zararı olurmu diye ama. Olmazmış galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canlarım teşekkür ederim.
Hayır hayır olmaz korkma işlemden sonra bebeğimede baktım çok şükür sağlıklı şuan ama yinede dikkat et antibiyotigi fazla tüketme bence bide işlemin bitmediyse eğer adrenalinsiz anestezi işte ondada ağrı acı hissetmiyosun

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Sorun olurmu yani antibiyotiği 8 gün kullandım 1 ay önce. Dünde kanal tedavisi oldum cuma günübiticek. Cuma gününe kadar olurda hamile kalırsam yada cuma gününden sonra sorun olurmu
Eğer sen bu ilaçları ve tedavileri kullanırken hamile değilsen bundan sonra halimile kalırsan o kullandıkların ilaçlar falan gebeliğine Bi zarar vermez inşallah canım sen içini ferah tut

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar