Okurken kendimi gördüm
Okurken kendimi gördüm bende evlendim adanadan izmite geldim evliliğimin ilk 3 ayı her pazar kaynanam sabahın köründe arayıp özledim diye ağlardı tatile gittik ve onu ve bekar 2 Görümcemi götürmedik diye küstüler ve eşimle kavga ettiler sonra hamile kaldım ben falan derken zamanla eşimde anladı sorunlu olduklarını bizim evliliğimizde sorun yokken onlar yüzünden huzursuzluk çıktığını Allah razı olsun hiçbir zaman beni zorlamadı görüşmek zorunda olmadığımı nasıl istersem yalnızca saygı sınırını aşmadan isteğim gibi davranabileceğimi söyledi ama ben hiçbir zaman olayların içine atmadım kendimi hep izledim sabır ettim ve eşim anladı şuan kendisi bile mesafeli kısacası iş eşinde bitiyor canım kim ne yaparsa yapsın onun senin yanında olması gerekiyor inşaAllah aklı başına gelir ve düzelir Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşaAllahHanimlar biriyle paylasmazsam patlayacagim etrafimdaki kimse beni anlamiyor çok bunaldim. Evlendim yasadigim sehiri işimi ailemi arkadaslarimi her seyimi geride birakip esimin memleketine ailesine yakin bir eve yerlestim ama sanki butun bunlari kaynanam yasamis gibi tribe girdi oglumu özledim oglumu gormeden duramiyorum diye diye hayatimizin her aninda yanimizda durarak evliligimin ilk aylarini mahvetti. Babami kaybettim aylarca kendime gelemedim beni aramiyor sormuyor evime gelmiyor diye olay cikarip benle küstü oysa ilgilenilmeye aranip sorulmaya benim ihtiyacim vardi.
Hamile kaldim bebegi istemedi demedigi laf kalmadi benden anne olmazmis falan filan. Düsûk riskim vardi dusuk yapayim diye beddualar etti. Hamilelik hormonlarini sanki kendi yasiyor gibi her gun arayip oglunu yanina cagirip duygu somurusu yapip agliyor. Cocugu dogurunca lohusaligi da kaynanam bana birakmaz kendi yaşar eminim. Neyse konu şu ki kayinvalide benle kendi kendine haksiz yere kústü ama benden özür bekliyor. Eşim de sonsuza kadar küs kalamayacagimizi annesinin çok uzgun oldugunu her gun agladigini ama gururundan haksizim diyemedigini iddia ederek benim ozur dilememi annesinin gonlunu almami istiyor. Ben ise küsme sebebini bile bilmedigimi sucum olmadigini, dogmamis bebegimize söyledigi bu sözleri nasil icine sindirebildigini anlamadigimi ve özur dilemeyecegimi soyledim. Tabi esimle aramiz bozuldu simdi bana surekli laf vuruyor annesini övüp duruyor falan. Esim normalde cok iyidir bana karsi ama konu ailesi olunca aramizdaki iliski darmadagin oluyor. Hanimlar ben nerde yanlis yapiyorum da bu basima geliyor ? Çok uzun yazdim dayanamayip okuyan yorum yapanlara simdiden tesekkurler