Kendi ailesi derken neyi kastettin canim. Eşimin ailesi ben ve çocugu sorumluluklari da bana ve kizima karsi. Anne baba kardes, benden ve kizimdan sonra gelir. Olmasi gereken bu.Evlendikten sonra siz bi ailesiniz kendi ailesini sizden tabiki de bi adım önde tutucak sonucta annesi babasi ama hersey de kararında olmalı öyle bi durumum olursa şayet asla sessiz kalmam dünya bi yana anam bi yana diyo madem annesinin yanina gitsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özür dilemedim ama baristilar. Kendi kendine küsenler kendi kendine baristilar. Konuyu açali baya açali olmustuCanım biz
Canım biz Antakya lıların bir sözü vardır el öpmeyle ağız pis olmaz senin haklı olduğunu Allah görüp biliyor ona havale et kaynanandan özür dile o ne kadar kötü olsa da sen iyi olmaya çalış eminim eşinde kaynananda düzelecek sana karşı yuvanda mutlu olmak istiyorsan bunu yapmalısın
Ben de özür dilemedim zaten degmezler ve hak etmiyorlar. Kendi kendilerine baristilar. Konuyu açali çok olmustu bu konu kapandi çok sukur. Yeni olayimiz torun hasreti torun hasreti cektirirmisim bebegimi gostermezmisim gndermezmisim. Ben de zaten yillardir bir cocuk dogursam da kaynanam sevse baksa torun hasretini dindirse diye yanip tutusuyordum. Cocugu kendine doguruyorum sanki.Oğlullarına kocaları gbi davranıyorlar kocalarının göstermediği ilgi alakayı oğullarından bekliyorlar zor valla işin canım oğluna aşık bi anne vakası yine madem bu kadar düşkünler oğullarına evlendirmeyip oturtsunlar dizlerinin dibinde Allah yardımcın olsun herşeyi geç torunu için bile dediği şeyler için bende özür dilemezdim
Ben de özür dilemedim zaten degmezler ve hak etmiyorlar. Kendi kendilerine baristilar. Konuyu açali çok olmustu bu konu kapandi çok sukur. Yeni olayimiz torun hasreti torun hasreti cektirirmisim bebegimi gostermezmisim gndermezmisim. Ben de zaten yillardir bir cocuk dogursam da kaynanam sevse baksa torun hasretini dindirse diye yanip tutusuyordum. Cocugu kendine doguruyorum sanki.Oğlullarına kocaları gbi davranıyorlar kocalarının göstermediği ilgi alakayı oğullarından bekliyorlar zor valla işin canım oğluna aşık bi anne vakası yine madem bu kadar düşkünler oğullarına evlendirmeyip oturtsunlar dizlerinin dibinde Allah yardımcın olsun herşeyi geç torunu için bile dediği şeyler için bende özür dilemezdim
Son düzenleme: