Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım öncelikle geçmiş olsun aynı durum bikac gün önce bana da olmuştu 2 merdivenden aşağı düşmüştüm diz kapagimin üzerine karnima denk gelmedi allahdan sen de kendini takip et kanama agri sancı olacak mi çok dayanamayacagin kadar şiddetli sancılar olursa hemen doktora görün tekrar gecmis olsun kuzum insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucagina
İnşAllah canım bende çok suçlu hissediyorum kendimi büyük olsa biraz hareketi net hissederdim içim rahat ederdi ama zaten küçük çok nadir bir iki defa hissettim şimdi bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşAllah canım bende çok suçlu hissediyorum kendimi büyük olsa biraz hareketi net hissederdim içim rahat ederdi ama zaten küçük çok nadir bir iki defa hissettim şimdi bekliyorum
Sağol canım takipteyim
Sağol canım takipteyim
Sağol canım takipteyim
Sağol canım Allah razı olsun
Yakında var mı bilmiyorum canım villa kiraladık merkeze uzak yeşillik bir alan ama bir hastane bulduk Allah korusun ama kanama vs birşey olursa çıkacağız hemen
Yakında var mı bilmiyorum canım villa kiraladık merkeze uzak yeşillik bir alan ama bir hastane bulduk Allah korusun ama kanama vs birşey olursa çıkacağız hemen
Sağol canım gideceğim inşallah uzanıp dinleniyorum biraz
Sağol canım gideceğim inşallah uzanıp dinleniyorum biraz