Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canim cunku ben merdiven dustum ve cok kotu dustum ve esim poset tasittiriyor temizlik simdi bakalim pazar memlete gidecez ve boyle bi adamdan cocugum olacagi icin cok pismanim rabbim hayirlisini nasip etsin
Aynen canim cunku ben merdiven dustum ve cok kotu dustum ve esim poset tasittiriyor temizlik simdi bakalim pazar memlete gidecez ve boyle bi adamdan cocugum olacagi icin cok pismanim rabbim hayirlisini nasip etsin
Daha iyiyim canım kasıklarım da biraz ağrı var ama önceden de vardı eşimde havuzun suyu soğuktu belki ondandır diyor bende uzanıyorum küçük olduğu için net olmasada sanki bir kere hissettim lavaboya falan da gittim kanamada yok şükür canım bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım benim gideceğim inşallah ama yarın sanırım bende dinleniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi