Ah ah canım bende öyleydim ama değer kiymet bilinmiyorDiğer gelini yüzlerine bakmaz ben saygımda kusur etmem kendi halimde sessiz sakinim yine de değerim yok ya anlamadım gitti
Ah ah canım bende öyleydim ama değer kiymet bilinmiyorDiğer gelini yüzlerine bakmaz ben saygımda kusur etmem kendi halimde sessiz sakinim yine de değerim yok ya anlamadım gitti
İnsan der bak diğeri öyle bunun bir zararı yok saygılı efendi biraz değer vereyim yoookk nerdeee öteki benim yaptıklarımı yapsa var yaaa bir över bir sever ağzından düşmez ah şans şansÖyle canım gerçekten öyle bişey var
Kesinlikle bilinmiyor bazen diyorum çok kötü davran yine diyorum neyse insanlık bende kalsınAh ah canım bende öyleydim ama değer kiymet bilinmiyor
Nasıl takmamayı başarıyorsunuz ya acil taktikkkYaşlı kafası işte.Her kaynana öyle karışıyo zaten.Hiç oralı olmayın kızlar![]()
Aynı evdemisinNasıl takmamayı başarıyorsunuz ya acil taktikkk![]()
İnsanlara iyilik yaparsın yaparsın bir yerden sonra artık senin görevin gibi görürler maalesef ki canım inanılmaz bir nankörlük çeşidiİnsan der bak diğeri öyle bunun bir zararı yok saygılı efendi biraz değer vereyim yoookk nerdeee öteki benim yaptıklarımı yapsa var yaaa bir över bir sever ağzından düşmez ah şans şans
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kesinlikle bilinmiyor bazen diyorum çok kötü davran yine diyorum neyse insanlık bende kalsın
Davranma ancak bu dilden anlar hepsiİnsan der bak diğeri öyle bunun bir zararı yok saygılı efendi biraz değer vereyim yoookk nerdeee öteki benim yaptıklarımı yapsa var yaaa bir över bir sever ağzından düşmez ah şans şans
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kesinlikle bilinmiyor bazen diyorum çok kötü davran yine diyorum neyse insanlık bende kalsın
Ben artık bi şeyler için açıklama yapmıyorum sen haklısın evet öyle yapmalıydım söylüyorum ve ortam yumşuyor.Sakinliğimi koruyorum hep takmamaya çalışıyorum.Zaten hamileliğim zor geçiyor yani sinirlenemem öyle her şeyeNasıl takmamayı başarıyorsunuz ya acil taktikkk![]()
Bak bu o kadar doğru kiİnsanlara iyilik yaparsın yaparsın bir yerden sonra artık senin görevin gibi görürler maalesef ki canım inanılmaz bir nankörlük çeşidi
Hayırrr ama aynı sayılır çünkü aynı apartman yan yana evlerAynı evdemisin
Hayırrr ama aynı sayılır çünkü aynı apartman yan yana evlerAynı evdemisin
Valla tebrik ederim ne güzelBen artık bi şeyler için açıklama yapmıyorum sen haklısın evet öyle yapmalıydım söylüyorum ve ortam yumşuyor.Sakinliğimi koruyorum hep takmamaya çalışıyorum.Zaten hamileliğim zor geçiyor yani sinirlenemem öyle her şeye![]()
Evleriniz yan yana ise araya biraz mesafe koymaya calissan guzel olur bacim . Yavas yavas mesafe koy ve soylediklerine aciklama yapma. Bana boyle mantikli geldi de. Eger ille oteki turlu yapsaydin falan derse o zaman anne sen yap ben de ogreneyim deVallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya![]()