Ahahaha kesinlikle canımQaynana yoxee Yilann bende de var biri aman amman
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f602.png)
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f602.png)
Ahahaha kesinlikle canımQaynana yoxee Yilann bende de var biri aman amman
Sabah geloyor gunumu zehir edmeye guc bela 4 aydi kurtulmusdum
Valla benim kaynanam daha dün akşam bize geldi yanımda eşime diyo işte bunun kızı vardı sana isticektik sen istemedin bilmem kız güzel hamaratli bana baka baka bide gülerek söylüyor eşimde dedi bundan güzeli mi olur öyle vurdu yüzüne annesinin şaka dahi olsa insanın zoruna gidiyor anlayabiliyorum seni hepsi aynı ki benim gözüm de yani belki iyileri de var ama bize denk gelmedi ne yapalım katlanmak zorundayızVallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya![]()
Valla benim kaynanam daha dün akşam bize geldi yanımda eşime diyo işte bunun kızı vardı sana isticektik sen istemedin bilmem kız güzel hamaratli bana baka baka bide gülerek söylüyor eşimde dedi bundan güzeli mi olur öyle vurdu yüzüne annesinin şaka dahi olsa insanın zoruna gidiyor anlayabiliyorum seni hepsi aynı ki benim gözüm de yani belki iyileri de var ama bize denk gelmedi ne yapalım katlanmak zorundayız![]()
Beraberdik 4 aydi ben kocamin yanina geldim benim kocam bizim dilde herbici yani asker komutan siz ne diyosaniz artiq ondan simdi cocuklari gormeye geliyor guya yilan . 1 hafda falan kalir gider her halde .5 yila girdi evliyiz 6 7 ay kadar kocamla kaldim sora hep tek basima onlarlq gelemiyordu kocam simdinyetimiz iyi bizi yanina goturduBeraber mi yaşıyorsunuz canım
Benim kaynanam ı tarif ettin sandım biranVallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya![]()
Hm iyi o zaman canımBeraberdik 4 aydi ben kocamin yanina geldim benim kocam bizim dilde herbici yani asker komutan siz ne diyosaniz artiq ondan simdi cocuklari gormeye geliyor guya yilan . 1 hafda falan kalir gider her halde .5 yila girdi evliyiz 6 7 ay kadar kocamla kaldim sora hep tek basima onlarlq gelemiyordu kocam simdinyetimiz iyi bizi yanina goturdu
Ay senin zaten allah yardımcın olsun ben ayrı evde yaşamama rağmen kaldıramıyorum allah sabır versin çok Zor işin