Sorum var Kaynanaaaaaaaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Kaynanaaaaaaaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,563 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanaaaaaaaa
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Çocuk kim anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu kadınlar koca kaynana çekiyor cocuklarda çabası sonunda deliriyor nasıl hayat
Abla o kadar zorki 3 çocuk peş peşe doğurmak beynim duruyor resmen fıtık olmuşum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Çocuk kim anlamadim

Bu kadınlar koca kaynana çekiyor cocuklarda çabası sonunda deliriyor nasıl hayat
Kaynimin oğlu cnm . babası annesi boşanmış, kaynım şuan başka kadınla evli o çocuğa da kaynanam bakıyor,
Yani baktığını sanıyor, herşeyi ben yapıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Konuşsam nspabilecek ki Ayşem,😔 bakıma muhtaç annesinden ayrılamaz ya.
Hemde bizden ayrılsa kimsenin ona 1 yudum su vermeyeceğini bile bile, bende buna müsaade etmem zaten,ben bakmaya razıyım ona sadece herşeye çok karışıyor, aşırı Deli ediyor beni, bazen öyle Nefret ediyorum ki ondan değil yüzünü görmek sesini duymaya bile tahammülüm kalmıyor,
Ve bakıma muhtaç diyorum ama işine geldiği zaman oturarak da olsa yapabildiği işler var, en azından onları yapsa önümden biraz iş giderdi ama yok işine gelmeyince hiç bişey yapmaz.ve o yanında beslediği pislik çocuk o bana çok iş çıkarıyor üstelik hiç bişey yspamz yaptığı herşeyde de söylenir durur.kaynanada hiç demez ben artık yaşlandım,kendime bile bakamıyorum,bu çocuk Yeter büyüdü bu kadın ona bakmak zorunda değil,artık gitsin babasının evine orda onlar baksın demez 😔☹️
Biliyorum canım bendw sana bakma demiyorum ama en azından eşinle konuşup annesi ile o pislik kaynının çocuğu için konuşaun kimsenin doğurduğuna bakmk zprunda Değilsin helede anne babası sağ iken hadi bir şey olmuş olsa neyze ama sanada yazık

Biliyorum canım bendw sana bakma demiyorum ama en azından eşinle konuşup annesi ile o pislik kaynının çocuğu için konuşaun kimsenin doğurduğuna bakmk zprunda Değilsin helede anne babası sağ iken hadi bir şey olmuş olsa neyze ama sanada yazık
Hemde ne yazık .daha önce konuştuk kaç kerede gönderdi babasına, babası ve üvey annesi zulm edince geri aldı onu eve 🥺

İşte ne yazık ki bırakıyorlar. 🥺 hayıe ben öz babasının üvey annesi ile bir olup kendi oğluna zulüm etmeseindeyim nasıl kıydı acaba oğluna

Allah belasını versin insan evladına nasıl kıyar ya . Eee annesi peki
Pislik ler işte ikiside.
Annesinide bilmiyorum hiç tanımadım onu ama bildiğim kadarıyla başkasıyla evli 4 çocuğu varmış evli olduğu adamdan ara ara büyük eltime tlfn Edip nasıl diye soruyirmus,
Onu da yargılamak istemiyorum Allah kimseyi şaşırtmasın ama oda anne olsaydı evladına değer verseydi bı erkek için evladını terketmezdi. Kaynimdan boşanma sebebi, başkasını seviyormuş,yani şimdiki kocasını.
Kaynimdan boşanıp şimdiki kocasıyla evlenmiş, bu cocugada bir buçuk yaşında kaynanam gile verip gidip o adamla evlenmiş. Hayır benim anlamadığım madem sevmiyirdun niye evlendin hadi evlendin ne diye çocuk yapıyorsun, yani anlayacagin bu çocuğun ne annesi anne ne de babası baba

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
İşte ne yazık ki bırakıyorlar. 🥺 hayıe ben öz babasının üvey annesi ile bir olup kendi oğluna zulüm etmeseindeyim nasıl kıydı acaba oğluna

Pislik ler işte ikiside.
Annesinide bilmiyorum hiç tanımadım onu ama bildiğim kadarıyla başkasıyla evli 4 çocuğu varmış evli olduğu adamdan ara ara büyük eltime tlfn Edip nasıl diye soruyirmus,
Onu da yargılamak istemiyorum Allah kimseyi şaşırtmasın ama oda anne olsaydı evladına değer verseydi bı erkek için evladını terketmezdi. Kaynimdan boşanma sebebi, başkasını seviyormuş,yani şimdiki kocasını.
Kaynimdan boşanıp şimdiki kocasıyla evlenmiş, bu cocugada bir buçuk yaşında kaynanam gile verip gidip o adamla evlenmiş. Hayır benim anlamadığım madem sevmiyirdun niye evlendin hadi evlendin ne diye çocuk yapıyorsun, yani anlayacagin bu çocuğun ne annesi anne ne de babası baba
Büyük konuşmak istemem ama evlatlarını on tane kocaya değişmem erkek ne ya evlat bambaşka cigerinden kopuyor analık başka bişey herkez ana olamaz çocuğum okula gidince özlüyorum ben yinede Allah yardım etsin ama o çocuğun ne suçu var çok kötü oluyom zaten böyle çocuklara yavrucaklar onları dünyaya getiriyorsan bakacaksın seveceksin insanın bu hayatta en büyük şansı anne baba benim bir annem var şimdi cennette size anlatsam sayfalar yetmez bizim için canını verir

Büyük konuşmak istemem ama evlatlarını on tane kocaya değişmem erkek ne ya evlat bambaşka cigerinden kopuyor analık başka bişey herkez ana olamaz çocuğum okula gidince özlüyorum ben yinede Allah yardım etsin ama o çocuğun ne suçu var çok kötü oluyom zaten böyle çocuklara yavrucaklar onları dünyaya getiriyorsan bakacaksın seveceksin insanın bu hayatta en büyük şansı anne baba benim bir annem var şimdi cennette size anlatsam sayfalar yetmez bizim için canını verir
Aynen öyle cnim. Ben zaten o çocuğa bakmak zorunda değilim ama öyle annesinden yana şansı yok bide burda burnumun dibinde babası ve üvey annesi nin yaptığı zulmü gözlerimle görünce kaynanama kov burda kalamaz ben ona bakmam falan diyemiyorum diyemem de. , vicdanım el vermez ben o çocuğa bakarken hep kendi çocuklarımı onun yerine koyup baktım.ona bakmanın iyiliğini sevabını hep çocuklarıma bişey olmasın ,yada bana bişey olursa yavrularım bu duruma düşmesin umuduyla baktım ona hep hala da bakmaktayım, babasının 5 çocuğu var üvey annesi den . babasından olan kardeşleri bile sevmez onu anneleri sevmiyor zulm editor diye onlarda annelerinden görüp nefret ediyorlar ondan,yani bu çocuğun hayatı çok Zor.

Aynen öyle cnim. Ben zaten o çocuğa bakmak zorunda değilim ama öyle annesinden yana şansı yok bide burda burnumun dibinde babası ve üvey annesi nin yaptığı zulmü gözlerimle görünce kaynanama kov burda kalamaz ben ona bakmam falan diyemiyorum diyemem de. , vicdanım el vermez ben o çocuğa bakarken hep kendi çocuklarımı onun yerine koyup baktım.ona bakmanın iyiliğini sevabını hep çocuklarıma bişey olmasın ,yada bana bişey olursa yavrularım bu duruma düşmesin umuduyla baktım ona hep hala da bakmaktayım, babasının 5 çocuğu var üvey annesi den . babasından olan kardeşleri bile sevmez onu anneleri sevmiyor zulm editor diye onlarda annelerinden görüp nefret ediyorlar ondan,yani bu çocuğun hayatı çok Zor.
Bı laf vardır her kadını çocuk doğurur ama her kadın anne olamaz.
Bu çocuğun anneside çocuk doğurmuş ama anne olamamış.

Tüm sayfalar yüklendi.