Sorum var Kaynanaaaaaaaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Kaynanaaaaaaaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,563 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanaaaaaaaa
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hah al birini vur ötekine, hepsi böyleler ya bunlar 😭 ben bazen başka odaya kapatır kendimi ağlar içimi döker çıkarım, o derece çıldırtıyor beni , ya çocuklarıma yemek yedirirken bile karışıyor , şöyle yedir böyle yedir ,tam doydu Yeter verme, su içir, ya altlarını değiştirirken bile karışıyor gel düşün halimi acınacak ağlanacak haldeyim ,😭😭😭 dahada anlatsam onu 😭😭 akşama kadar bitirmem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah benm ki çürüttü bile,
Çürüttüde gören, bilen Yok,😔😔
Kendinizi bu kadar heba etmek zorunda değilsiniz. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez

Kendinizi bu kadar heba etmek zorunda değilsiniz. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez
Kimsenin değer verdiği yok zaten cnm, afedersin ha hayvan ha ben 😔😔 veriyor olsalardı benim bu karnı burnunda halime ve küçük çocuklarıma acıyıp ,bı işin ucundn tutarlardi.
Ben de yaomak zorundayım napim çocuklarım için,😔😔

Kimsenin değer verdiği yok zaten cnm, afedersin ha hayvan ha ben 😔😔 veriyor olsalardı benim bu karnı burnunda halime ve küçük çocuklarıma acıyıp ,bı işin ucundn tutarlardi.
Anliyom seni cnm üzülme bebeğini duş geçer insalh

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum emelim ama eşinle bence ciddi ciddi bşr konuş bu konuyu

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
İnsanlara iyilik yaparsın yaparsın bir yerden sonra artık senin görevin gibi görürler maalesef ki canım inanılmaz bir nankörlük çeşi

Sen de taviz verme

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Vallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya 😁😁
Derdi ne yani ne istiyor çok bilmişler
Hiç takma kafana konuşsun konuşsun dursun
Umursamaadigini anladığında emin ol çenesini kapatacaktir

Biliyorum emelim ama eşinle bence ciddi ciddi bşr konuş bu konuyu
Konuşsam nspabilecek ki Ayşem,😔 bakıma muhtaç annesinden ayrılamaz ya.
Hemde bizden ayrılsa kimsenin ona 1 yudum su vermeyeceğini bile bile, bende buna müsaade etmem zaten,ben bakmaya razıyım ona sadece herşeye çok karışıyor, aşırı Deli ediyor beni, bazen öyle Nefret ediyorum ki ondan değil yüzünü görmek sesini duymaya bile tahammülüm kalmıyor,
Ve bakıma muhtaç diyorum ama işine geldiği zaman oturarak da olsa yapabildiği işler var, en azından onları yapsa önümden biraz iş giderdi ama yok işine gelmeyince hiç bişey yapmaz.ve o yanında beslediği pislik çocuk o bana çok iş çıkarıyor üstelik hiç bişey yspamz yaptığı herşeyde de söylenir durur.kaynanada hiç demez ben artık yaşlandım,kendime bile bakamıyorum,bu çocuk Yeter büyüdü bu kadın ona bakmak zorunda değil,artık gitsin babasının evine orda onlar baksın demez 😔☹️

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Konuşsam nspabilecek ki Ayşem,😔 bakıma muhtaç annesinden ayrılamaz ya.
Hemde bizden ayrılsa kimsenin ona 1 yudum su vermeyeceğini bile bile, bende buna müsaade etmem zaten,ben bakmaya razıyım ona sadece herşeye çok karışıyor, aşırı Deli ediyor beni, bazen öyle Nefret ediyorum ki ondan değil yüzünü görmek sesini duymaya bile tahammülüm kalmıyor,
Ve bakıma muhtaç diyorum ama işine geldiği zaman oturarak da olsa yapabildiği işler var, en azından onları yapsa önümden biraz iş giderdi ama yok işine gelmeyince hiç bişey yapmaz.ve o yanında beslediği pislik çocuk o bana çok iş çıkarıyor üstelik hiç bişey yspamz yaptığı herşeyde de söylenir durur.kaynanada hiç demez ben artık yaşlandım,kendime bile bakamıyorum,bu çocuk Yeter büyüdü bu kadın ona bakmak zorunda değil,artık gitsin babasının evine orda onlar baksın demez 😔☹️
Çocuk kim anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki benim ruh sağlığımı ne olacak 😟 yapımda pek susmak yok illa açıklama yapacam yapmayınca da strese giriyorum
Bu kadınlar koca kaynana çekiyor cocuklarda çabası sonunda deliriyor nasıl hayat

Tüm sayfalar yüklendi.