Sorum var Kaynanaaaaaaaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Kaynanaaaaaaaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,563 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanaaaaaaaa
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bak bu o kadar doğru ki👏🏻 artık görevim olmuş yemin ederil yapmsam hemen laf yapıp surat asıyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırrr ama aynı sayılır çünkü aynı apartman yan yana evler 😁

Hayırrr ama aynı sayılır çünkü aynı apartman yan yana evler 😁
Valla tebrik ederim ne güzel
Aynen öyle

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya 😁😁
Öyleyse o Duayla düzelmez canım benim Allah sabır versin😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Vallahi bıktım yaa kaynanam herşeye kusur buluyor yorum yapıyor yok bunu şöyle yapsaydın bunu böyle yapsaydın bunu niye böyle yapmadın niye şöyle yapmadın sürekli laf sokmalar alınmalar 60 yaşında kadın çocuk gibi davranıyor resmen kendi çocuklarına da öyle laf sokma falan degil ama onlarada sürekli şöyle böyle yapın der laf sokma konusu sadece bana geçerli 🫤ama tahammülüm yok ya resmen laf anlatamıyorum misal şunu şöyle yapsaydın diyor açıklama yapıyorum neden öyle yaptığımı hâlâ devam ediyor ayni şeyi söylemeye tahammülüm yok ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum o esnada artık susmayı tercih ediyorum bu seferde içimde tutup kendime zarar veriyorum resmen başıma ağrılar giriyor dua edin de düzelsin biraz ya 😁😁
Aman bir kulağından girsin diğerinden çıksın cidden takma bile. İnsanın ömrümü çürütüyorlar

İnsan der bak diğeri öyle bunun bir zararı yok saygılı efendi biraz değer vereyim yoookk nerdeee öteki benim yaptıklarımı yapsa var yaaa bir över bir sever ağzından düşmez ah şans şans

Kesinlikle bilinmiyor bazen diyorum çok kötü davran yine diyorum neyse insanlık bende kalsın
Ay en cnm doğru söylüyor bende 18 yaşında evlendim suan 20 oldum Mayıs'ta 21 olacam herşeyi yaptım çocuklarımla ilgileniyor saygısız yapmıyor ama bı iş yapamasam cocuklarimdur.uyor o iş kalsa kaynana bı dir dir o hooo🤦🏼bende artık hiç bişey demiyom dediğin gibi diğer geli ler gibi cvb verseydim saygısızlık yapsaydım evin işlerini yapmasaydim severlerdi keşke o çe aklimla hiç bir iş yapmasaydim belki öyle daha iyi olacaktı bu Kaynanalar çok değişik saygılı ve iş yapan gelinlere laf ama saygısız ve iş yapmayanlara kıymet oveove bitirmez🤦🏼🤣

Hah al birini vur ötekine, hepsi böyleler ya bunlar 😭 ben bazen başka odaya kapatır kendimi ağlar içimi döker çıkarım, o derece çıldırtıyor beni , ya çocuklarıma yemek yedirirken bile karışıyor , şöyle yedir böyle yedir ,tam doydu Yeter verme, su içir, ya altlarını değiştirirken bile karışıyor gel düşün halimi acınacak ağlanacak haldeyim ,😭😭😭 dahada anlatsam onu 😭😭 akşama kadar bitirmem

Aman bir kulağından girsin diğerinden çıksın cidden takma bile. İnsanın ömrümü çürütüyorlar
Ah benm ki çürüttü bile,
Çürüttüde gören, bilen Yok,😔😔

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardamcin olsun ama artık duzelicegini sanmıyorum cnm

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Evleriniz yan yana ise araya biraz mesafe koymaya calissan guzel olur bacim . Yavas yavas mesafe koy ve soylediklerine aciklama yapma. Bana boyle mantikli geldi de. Eger ille oteki turlu yapsaydin falan derse o zaman anne sen yap ben de ogreneyim de 😀 kendileri yapmaya kalkinca seninkini daha cok begenir 😀 denedim gördüm 😀
Eskiye nazaran mesafe koydum neden çok gelip gitmiyorsun falan diyorlar diyorum bebekle anca işleri yetiştiriyorum ama yine de yan yana geldiğimiz zamanlar beni çıldırtıyor 😂

Ay en cnm doğru söylüyor bende 18 yaşında evlendim suan 20 oldum Mayıs'ta 21 olacam herşeyi yaptım çocuklarımla ilgileniyor saygısız yapmıyor ama bı iş yapamasam cocuklarimdur.uyor o iş kalsa kaynana bı dir dir o hooo🤦🏼bende artık hiç bişey demiyom dediğin gibi diğer geli ler gibi cvb verseydim saygısızlık yapsaydım evin işlerini yapmasaydim severlerdi keşke o çe aklimla hiç bir iş yapmasaydim belki öyle daha iyi olacaktı bu Kaynanalar çok değişik saygılı ve iş yapan gelinlere laf ama saygısız ve iş yapmayanlara kıymet oveove bitirmez🤦🏼🤣
Ay senin zaten allah yardımcın olsun ben ayrı evde yaşamama rağmen kaldıramıyorum allah sabır versin çok Zor işin

Hah al birini vur ötekine, hepsi böyleler ya bunlar 😭 ben bazen başka odaya kapatır kendimi ağlar içimi döker çıkarım, o derece çıldırtıyor beni , ya çocuklarıma yemek yedirirken bile karışıyor , şöyle yedir böyle yedir ,tam doydu Yeter verme, su içir, ya altlarını değiştirirken bile karışıyor gel düşün halimi acınacak ağlanacak haldeyim ,😭😭😭 dahada anlatsam onu 😭😭 akşama kadar bitirmem

Ah benm ki çürüttü bile,
Çürüttüde gören, bilen Yok,😔😔
Ayyy aynısı yemin ederim aynısı 😱yok bezi çok sıkma yok bilmem daha sık emzir daha kalın giydir biraz söz dinle vs. vs . 😯

Tüm sayfalar yüklendi.