Amin Allah razı olsun canım sağlık ocağındaki hemşire lanolin önerdi aldım kullanıyorum ama krem bilmiyorum inşallah fayda eder o kadar kötü ki ortadan ikiye bıçakla kesilmiş gibi aynı bir de sol memeden zaten hiç hayır yok ucu içerde asla çıkmıyor süt var ama tadına baktım tuzlu geliyor kistim var ondan mı bilmiyorum ama onu daha ilk günden tutmadı bebeğim hala da tutmuyor

Aleykümselam canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah öncelikle rabbim yardımcın olsun inşaallah sütünü sağ en azından sütün de cogalir en azindan kesilmez memeucuna da sütünü sür veya lansinoh göğüs ucu kremi var onu kullanabilirsin geçer inşallah r
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun doğum sancısı çok çok fenaydı belim kırılacak kadar ağrıyordu nstye bağlamışlardı ama o kadar sancım vardı ki yatakta sabit duramıyordum ama sonrası Allah'ıma şükürler olsun çok güzel geçti sadece doğru ıkınmak gerekiyormuş sancı geldikçe çeneyi göğsüne dayayarak ve doktorun tabiriyle çok afedersin kabızsın da zorla çıkarmaya çalışıyor gibi ıkınmak doğru pozisyonmuş ve kesinlikle doktor ebe sözü dinlemek çok önemliymiş inatlaşmadan her denene uyunca yarım saat sürmedi bile doğurdumGözün aydın canım bende seni merak etmiştim rabbim analı babali büyütsün inşallah kaynanan konusunda onuntakma kuzum hiç doğumun nasıl gecdi

Son düzenleme: