Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,833 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Banada dokTor verdi ama kullanmadm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

D vitaminiyi falan kullanım vitamin takviyesi derken atlattım çok şükür 4 saatte bir parol kullandm
Şuan daha da kötüye gidiyorum nedense sesim kısıldı öksürüyorum baya hasta oldum 😣😣

Dogumdan sonra kola 10 tane vuruldum tek başıma
Ben yapamam iğneden çok korkarım kan alınırken bile gözlerimi sıkarım kafamı ceviririm ama birini vurduk bakalım çokta gerekli mi onuda bilmiyorum 😟

Sybm

Guest
rank
Şuan daha da kötüye gidiyorum nedense sesim kısıldı öksürüyorum baya hasta oldum 😣😣

Ben yapamam iğneden çok korkarım kan alınırken bile gözlerimi sıkarım kafamı ceviririm ama birini vurduk bakalım çokta gerekli mi onuda bilmiyorum 😟
Senin için faydalı

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
6 aydır kullanıyorum korkma canım
🤗🤗 Bugün bı tanesinin eşim vurdu bakalım inşallah sorunsuz kullanırım

Hapı var ekopirin aspirin vs gibi var iğne verdiyse iğneyi kullan mg olarak fark eder ben oksapar kullandım doğumdan sonrada devM edicem üstelik kortugun gibi değil kıl gibi iğnesi ver hem kısa ve ince göbekten kolundan da yapabilirsin inan hemşirelerin dah iyi yaparsın hemşirenin yaptığı hem acıtıyor hem morartiyor yapabilsem kacadakiigneyi bile kendim yaparim
Eşim vurdu göbeğimden birkaç santim yan tarafa acımadı banada oksapar vermiş 🤗

Hamile hamle mi verdiler cnm sana ben doğum dan sonra kullandım kendim vurdum 5 göbekten 5 de kolumdan vurdum aciyinca yeri kolunda vurabilirsin demişti dr ama hamileyken hic duymadim
Korona yüzünden hamilelerde kanda pıhtılaşma sorunu oluyormuş o yüzden kullanmak gerekliymiş hastanede bir kadın daha vardı ona da vermiş hatta o benden daha önce kullanmış, hatta bazılarını yatırmış bile bu pıhtılaşma yüzünden 😟😟

Senin için faydalı
Kendi doktoruma ayın dördüne randevum var hem cinsiyetini de öğrenirim hem bakayım iğne konusunda kendisi ne diyecek ama hastanede benimle yatan korona kadınlar vardı bazısını yatırdılar bu pıhtılaşma yüzünden, Allah'tan ben çıktım yoksa kafayı yerdim orada

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Çok geçmiş olsun.. Kan sulandırıcı değil ama tüp bebek aşamasında bolca yumurta büyütme iğnesi vurdum kendi kendime tavsiyem eğer ki korkuyorsanız her ihtimale karşı ilk seferde yanınızda birisi olsun oturur pozisyonda olun ayakta yapmayın sonrasında zaten alışırsınız kendiniz yaparsınız

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Evet bende kovitten dolayı kullandım kendim göbekten vurdum doktorum evde vurabilirsin dedi. Bazen uyluktan vurdum. 10 taneydi sonra devam ettirmedi. Youtube da vurma şeklini anlatıyor. Geçmiş olsun :)

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bnde kullandım cnm kendi kendime son üç ayda bıraktım. Artık cesaret edmiyrdm karnında buyumusptu çok aagriyrdu

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun.. Kan sulandırıcı değil ama tüp bebek aşamasında bolca yumurta büyütme iğnesi vurdum kendi kendime tavsiyem eğer ki korkuyorsanız her ihtimale karşı ilk seferde yanınızda birisi olsun oturur pozisyonda olun ayakta yapmayın sonrasında zaten alışırsınız kendiniz yaparsınız
İlk iğneyi eşim yaptı ben yapamazdim çünkü vücuda bişey sokarken başım dönüyor benim 😟🤗

Evet bende kovitten dolayı kullandım kendim göbekten vurdum doktorum evde vurabilirsin dedi. Bazen uyluktan vurdum. 10 taneydi sonra devam ettirmedi. Youtube da vurma şeklini anlatıyor. Geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim 🤗 ilkini eşim vurdu bundan sonrasına ben deneyeceğim çünkü işe gidecek eşim ama iğneden çok korkuyorum

Teşekkür ederim 🤗 ilkini eşim vurdu bundan sonrasına ben deneyeceğim çünkü işe gidecek eşim ama iğneden çok korkuyorum
Bnde kullandım cnm kendi kendime son üç ayda bıraktım. Artık cesaret edmiyrdm karnında buyumusptu çok aagriyrdu
İşte bide bebek karnımızda, karnınıza iğne vurmak insanı korkutuyor bide ilaç kullanmayı hiç mi sevmem vitaminler iğneler parollar derken aldım başımı gittim 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.