Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,833 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynn öyle son 3 ayda zaten bebeğe zarar veririm diye korkuyordum karnimda büyümüştü baya acaba batirdigimda bebeğe de batarmi 🤣diye acayip dusuncelerdeydim zatn yapmdim çok şükür ki doğurdum 19 gün oldu rabbim senide diğer arkadaşlarına bı avazda sağlıklı bı şekilde bebeğinize kavurstursn İnsllh 🤲♥️🌹
Amin canım seninde yavrunu Allah sana bağışlasın 🙏 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 32 haftalıkken bende korona gecirdim bende vurundum göbekten. Dogum yapana kadar kullandım. Benim eşim vuruyordu ben kendım hayatta yapamam. 1 2 yapmadan sonra eşimin eli alıstı o yaptı hep. Biraz yakıyor ama yapcak bişey yok
Bugün kendim yaptım ama içim bir farklı oldu korkudan sanırım bugün eşim yoktu kendim yaptım 😣 inşallah doğuma kadar vermezler ya

Ben 9 . Haftamdan beri kullaniyorum doguma kadarda kullancam gobek deliginden 4 parmak yanindan vur iki parmaginin arasinda etini sıkıstir igneyi yavas tabas vur bianda vurursan hem morarir hemde cok yakar
İlkini eşim vurdu ikinciyi kendim vurdum vurduktan sonra yanma oldu umarım doğuma kadar kullanmak zorunda kalmam 🙏🙏

L

İnşallah.. Allah yardımcın olsun.. Allah şifa versin inşallah 🤗 🙏 🌺
Göbek deliğini 3 4 parmak yanından tut elinle hafif sıktır parmağınla iğneyi batır yavaşça iğneye basmaya başla bi yandan da elini yavaşça gevşet. Bi gün sağ bi gün sol tarafa vur canım iğneyi. Netten izle 🌸🤗
Amin canım sağolasın 🥰🙏 bugün ikinciyi vuruldum vurduktan sonra biraz yanma dışında bişey olmadı ama umarım bu paket bitince daha vermezler

Hiç tedirgin olma canım benim genetik rahatsızlığımdan dolayı yıllardır kullanıyorum göbeğinden tiksinirsen falan omzundan da vurulabilirsin zaten küçücük iğneler aaah ah daha doğum yapacağız 🤣🤣
😅😅 İğneye karşı aşırı hassasım korkuyorum parmağıma diken mi bişey battı geçen iğneyi sokup çıkar dediler yapamadım yeşil su topladı 😅😅 baya iğne konusunda korkagim

Bende kullanıyorum ben doğuma kadar kullanicam korkma
Neden acaba doğuma kadar kullandiriyorlar nedenini merak ediyorum 🙄 eskiden de var mıydı bu korona yüzünden mi var bu durum

Son düzenleme:

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Benim tüp bebekle hamile kaldım transferden itibaren 12haftaya kadar kullandım oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten kullanımı çok basit iğnesi aşırı ince ve ufacık acısı olmuyor. Kan pıhtılaşması olmasın vücutta diye veriliyor gebelerde korona sonrasıda verildiğini duymştm kullanın dedilerse kullanın 👍 gçmş olsn

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Gecmis olsun canım bana sezeryan olduğumda iki gün hastanede yaptı onun dışında da 10 tane verdi ama kendim yapamam korkuyorum sağlık ocağında yada evde kuzenime yaptırıyorum çoğu kişi kendisi vuruyormus

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Esimede eczacı bayan anlatmış kendide yapabilir demiş bn eşime yaptırdım iğneden korkarım ölürüm Allah canımı alır o derece zor şer eşim yaptı gel gel diye😄😄 yaptı biraz önce bakalım bisy olmaz eşime 10 tanesi yaptircm 10 adet yazmış zaten

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim tüp bebekle hamile kaldım transferden itibaren 12haftaya kadar kullandım oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten kullanımı çok basit iğnesi aşırı ince ve ufacık acısı olmuyor. Kan pıhtılaşması olmasın vücutta diye veriliyor gebelerde korona sonrasıda verildiğini duymştm kullanın dedilerse kullanın 👍 gçmş olsn
Teşekkür ederim iğne şu son ikisinde hem canımı yakıyor hemde iğne vurulan yerler morariyor

Gecmis olsun canım bana sezeryan olduğumda iki gün hastanede yaptı onun dışında da 10 tane verdi ama kendim yapamam korkuyorum sağlık ocağında yada evde kuzenime yaptırıyorum çoğu kişi kendisi vuruyormus
Benim ilkini eşim vurdu sonrasını kendim vurmaya başladım mecburen ama belki korkudan bilmiyorum acıyor iğne girerken bide ertesi gün falan morariyor orası 😟

Benim ilkini eşim vurdu sonrasını kendim vurmaya başladım mecburen ama belki korkudan bilmiyorum acıyor iğne girerken bide ertesi gün falan morariyor orası 😟

Esimede eczacı bayan anlatmış kendide yapabilir demiş bn eşime yaptırdım iğneden korkarım ölürüm Allah canımı alır o derece zor şer eşim yaptı gel gel diye😄😄 yaptı biraz önce bakalım bisy olmaz eşime 10 tanesi yaptircm 10 adet yazmış zaten
Bende iğneden çok korkuyorum ama ilkini eşim vurdu diğerlerini ben vurdum ama acıyor ve morariyor karnımda minik minik morluklar var çok can sıkıcı 😣

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim iğne şu son ikisinde hem canımı yakıyor hemde iğne vurulan yerler morariyor

Bende iğneden çok korkuyorum ama ilkini eşim vurdu diğerlerini ben vurdum ama acıyor ve morariyor karnımda minik minik morluklar var çok can sıkıcı 😣
Ben size bi fotolar atsam yok artk dersnz ufak morlklar yanında hiç kalır çok sıkıntı iğne ama yararı var vücutta kan pıhtılaşmasnı önlüyor mecbr kalıyorz olmaya az daha dayann bebeğmz ve kendmz için bzı şeyler mecbur yapıyorz 😔 çok gçmş olsn

M

Meryland06

Guest
İki gebeliğimde de en başından beri kullandım kullanıyorum.Korkacak birşey yok zaten 10 tane iğne acıtmaz.Elinizle derinizi sıkıştırın oturarak yapın yavaşca dik konumda iğneyi sokun.Youtube da videoları da var.Bu şekilde yaparsanız acımaz.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Ben size bi fotolar atsam yok artk dersnz ufak morlklar yanında hiç kalır çok sıkıntı iğne ama yararı var vücutta kan pıhtılaşmasnı önlüyor mecbr kalıyorz olmaya az daha dayann bebeğmz ve kendmz için bzı şeyler mecbur yapıyorz 😔 çok gçmş olsn
Morarıyorsa yanlış yapıyor olabilirsiniz

Tüm sayfalar yüklendi.