Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,833 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Bende aralıkta korona oldum kadın doğumcuya bişey almam gerekiyor mu diye haber verdim. O da kan sulandırıcı al vur dedi. Eczaneden arkadaşa aldırdım. Netten bakıp öğrendim yaptım 10 tane. Normalde iğne olurken bile bakamam ama mecbur kalınca yapıyor insan. Kaç tane besmele çekiyordum başlangıç çtan bitişe korkudan acımasın diye. Çok şükür çok fazla acımadı göbekten sonrasında biraz yakıyor. Bacak daha kolay olur dediler ama orası acıyor ordan devam etmedim. Göbek daha rahat ve acısız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende aralıkta korona oldum kadın doğumcuya bişey almam gerekiyor mu diye haber verdim. O da kan sulandırıcı al vur dedi. Eczaneden arkadaşa aldırdım. Netten bakıp öğrendim yaptım 10 tane. Normalde iğne olurken bile bakamam ama mecbur kalınca yapıyor insan. Kaç tane besmele çekiyordum başlangıç çtan bitişe korkudan acımasın diye. Çok şükür çok fazla acımadı göbekten sonrasında biraz yakıyor. Bacak daha kolay olur dediler ama orası acıyor ordan devam etmedim. Göbek daha rahat ve acısız
Bugün kendim vurulcam korkuyorum ama dediğin gibi besmele ile başaracağım inşallah 🙏😊

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
İlk iğneyi eşim yaptı ben yapamazdim çünkü vücuda bişey sokarken başım dönüyor benim 😟🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 🤗 ilkini eşim vurdu bundan sonrasına ben deneyeceğim çünkü işe gidecek eşim ama iğneden çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 🤗 ilkini eşim vurdu bundan sonrasına ben deneyeceğim çünkü işe gidecek eşim ama iğneden çok korkuyorum

İşte bide bebek karnımızda, karnınıza iğne vurmak insanı korkutuyor bide ilaç kullanmayı hiç mi sevmem vitaminler iğneler parollar derken aldım başımı gittim 😅😅
Aynn öyle son 3 ayda zaten bebeğe zarar veririm diye korkuyordum karnimda büyümüştü baya acaba batirdigimda bebeğe de batarmi 🤣diye acayip dusuncelerdeydim zatn yapmdim çok şükür ki doğurdum 19 gün oldu rabbim senide diğer arkadaşlarına bı avazda sağlıklı bı şekilde bebeğinize kavurstursn İnsllh 🤲♥️🌹

A

Aytac Sadıq

Guest
Merheba, ben de bir onceki hamileliyimde 9ay boyunca her gun kullandim, yavas yavas yapmak lazim, yoksa acir, hem de morarir, ama yavas yapinca hic acimiyor. Bende pihtilasma sorunu var onun icin kullanmam lazim. Şimdi 3aylik hameyim, yine de kullaniyorum her gun ayni saatde. Kolay gelsin 🤲

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Ben 9 . Haftamdan beri kullaniyorum doguma kadarda kullancam gobek deliginden 4 parmak yanindan vur iki parmaginin arasinda etini sıkıstir igneyi yavas tabas vur bianda vurursan hem morarir hemde cok yakar

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
L
Bugün kendim vurulcam korkuyorum ama dediğin gibi besmele ile başaracağım inşallah 🙏😊
İnşallah.. Allah yardımcın olsun.. Allah şifa versin inşallah 🤗 🙏 🌺
Göbek deliğini 3 4 parmak yanından tut elinle hafif sıktır parmağınla iğneyi batır yavaşça iğneye basmaya başla bi yandan da elini yavaşça gevşet. Bi gün sağ bi gün sol tarafa vur canım iğneyi. Netten izle 🌸🤗

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanıyorum ben doğuma kadar kullanicam korkma

0zlemcee

Kayıtlı Üye
rank
Hiç tedirgin olma canım benim genetik rahatsızlığımdan dolayı yıllardır kullanıyorum göbeğinden tiksinirsen falan omzundan da vurulabilirsin zaten küçücük iğneler aaah ah daha doğum yapacağız 🤣🤣

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Canım 32 haftalıkken bende korona gecirdim bende vurundum göbekten. Dogum yapana kadar kullandım. Benim eşim vuruyordu ben kendım hayatta yapamam. 1 2 yapmadan sonra eşimin eli alıstı o yaptı hep. Biraz yakıyor ama yapcak bişey yok

Tüm sayfalar yüklendi.