Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,833 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendi kendime kan sulandırıcı iğne vurulcam😱
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün korona rahatsızlığı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan sulandırıcı kullanmaya başladın mı dediler bende yok dedim kimse kullan demedi çünkü sanırım 4 saatten fazla hastanede kaldım Korona servisinde ve çok berbat bir durum 😣 Rabbim kimseyi düşürmesin. Doktor film çekilmen lazım ama her türlü riski göze alıyorum kabul ediyorum tarzında bir belge imzalaman lazım dedi kabul etmedim. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane karnından kendin vuracaksın dedi😱 kullanan oldu mu?
Çok geçmiş olsun canım ben hergün hendime yapıyorum korona dan dolayı değil kan pıhtılaşmam olduğu için 8. Ayıma girdim 8 aydır hergün yapıyorum iki sene önce de kızımda hergün yaptım tabi 35 haftada erken doğum yaptım ben göbektende yaptım bacaklardan da yaptım ama en az cınının acıdığı yer kolardır o yüzden kolumdan yapıyorum ve yaptıktan sonra kesinlikle ovalama yoksa morarır dayanman lazım ovalarsan çok kötü morarıyor

Tüm sayfalar yüklendi.