Kendimi Çok Kötü Hissediyorum 🤍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Kendimi Çok Kötü Hissediyorum 🤍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,522 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kendimi Çok Kötü Hissediyorum 🤍
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Uyuyamıyorum Agrılarım Çok Oluyor Gözümden Uyku Akıyor Artık Sersem Gibiyim Sağa Sola Dönemiyorum Hiç 🥺 Disarı Çıkamıyorum 😔 Erken Doğum Riskim Var Sanki Bütün Herşey Beni Buluyor Kızlar Halsizim Karşımdaki Kisiyle Konusmuyorum Halsizlikten Birisi Aradığında Telefonu Hemen Kapatmak İstiyorum Hiç Ama Hiç İyi Değilim Gerçekten Sadece Sizlere İçimi Dökebiliyorum 😔 İnsnalardan Yoruldum
Canım telefondan sure aç dinle iyi gelir ben hep öyle yapardım

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evet cok şükür yanimda ☺️ isin garibi o kadar sey yasayinca 7 aylik oldu hala onu birakip temizlik bile yapamiyorum ☺️ yanindan 7 ayda toplasan 7 saat ayrilmamisimdir 😁😁 kıymetlimisssss 😍
Maşallah birtanem rabbim uzun uzun ömürler versin insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım telefondan sure aç dinle iyi gelir ben hep öyle yapardım

hazmus

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım bende seninle aynı durumdayım hamileyim okadar berbat geçtiki başıma gelmeyen kalmadı resmen bende evden çıkmıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum artık insanlardan uzak duruyorum çünkü çok yoruldum bunaldım düşün sürekli dalıp dalıp gidiyorum beynim artık algılama sistemi kaybetmek üzere çocuklarıma bile tahammülüm kalmadı

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ah canım bende seninle aynı durumdayım hamileyim okadar berbat geçtiki başıma gelmeyen kalmadı resmen bende evden çıkmıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum artık insanlardan uzak duruyorum çünkü çok yoruldum bunaldım düşün sürekli dalıp dalıp gidiyorum beynim artık algılama sistemi kaybetmek üzere çocuklarıma bile tahammülüm kalmadı
😔

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öyle düşünme kuzum sabret bol bol dua et geçecek inşallah

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Uyuyamıyorum Agrılarım Çok Oluyor Gözümden Uyku Akıyor Artık Sersem Gibiyim Sağa Sola Dönemiyorum Hiç 🥺 Disarı Çıkamıyorum 😔 Erken Doğum Riskim Var Sanki Bütün Herşey Beni Buluyor Kızlar Halsizim Karşımdaki Kisiyle Konusmuyorum Halsizlikten Birisi Aradığında Telefonu Hemen Kapatmak İstiyorum Hiç Ama Hiç İyi Değilim Gerçekten Sadece Sizlere İçimi Dökebiliyorum 😔 İnsnalardan Yoruldum
Ah canım benim sabredelim ki sonunda çocuumuzu sağ salim kucağımıza alalım inşaallah🤲 inşaallah bu telaşlı amma zorlu gunlerde tez vakidde bitecek çocuumuzu alıcaz kucağımıza hepsi geçer inşaallah bende öyle çok korkuyom dua edelim Allahın izniyle iyi oluruz 🤲 iyi duşunelim iyi olsun Şimdi nasılsın ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar