Kilo Sorunu😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Kilo Sorunu😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,377 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo Sorunu😑
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cansubavkirrr

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Selamm Kızlarr ben 9+2 hamileyim aşırı acıkıyorum 2 satte bir karnım Acıkıyor Migdem aşırı kazınıyor çok yemek yiyorum bunun için ne yapmam lazım şimdiden 3 kilo aldımm😔😔🙁🙁

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Vlah
Selamm Kızlarr ben 9+2 hamileyim aşırı acıkıyorum 2 satte bir karnım Acıkıyor Migdem aşırı kazınıyor çok yemek yiyorum bunun için ne yapmam lazım şimdiden 3 kilo aldımm😔😔🙁🙁
ben yemek yemedigim halde valah kilo alıyorum 24yasindayim her gebe kaldığımda kilolarim kalıyor gitmiyor şuan 79kilodayim normal vücut kilom doğuma kadar patlamasam iyi vala yemek yemedigim halde sisiyorum neden acaba??

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Canım kalorisi düşük tok tutacak cabuk aciktirmayacak şeyler yemeye çalış gün icerisinde aciktiginda meyve kuruyemiş kuru meyve yogurt gibi şeylerle gecistir protein agirlikli beslen karbonhidrattan uzak durmaya çalış

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Az az sık sık yemeye çalışın ara ogunlerde meyve yiyin xok ekmek yememeye calisin ilk gebeligimde 34 kilo aldim simdi 30+3 oldum 6 kilo aldım bunda daha dikkatli davraniyorum ama zaten kiloluyum o yüzden aldigim 6 kilo bile bacaklarimi zorluyor 😕

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Her acıktığında aşırı kalorili şeyler yememelisin. Meyve, havuç, kuru yemiş, kuru meyve, yoğurt, süt… bunlarla ara öğün yapabilirsin.

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende 23+2 günlük gebeyim. 10 kilo aldım. Ve asla duramıyorum. Sürekli bi yemek yeme isteği var.. Bi de eşim sağolsun geceleri tatlılar yemekler... Önünü alamadım. Ne yapsam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Napcaksak böyle valla 🙁🙄🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vlah

ben yemek yemedigim halde valah kilo alıyorum 24yasindayim her gebe kaldığımda kilolarim kalıyor gitmiyor şuan 79kilodayim normal vücut kilom doğuma kadar patlamasam iyi vala yemek yemedigim halde sisiyorum neden acaba??
Ben yiyorum valla 22 yaşındayım bende ilk gebeliğim 65 kilo oldum 3 kilo aldım 🙄🙄🙄

Canım kalorisi düşük tok tutacak cabuk aciktirmayacak şeyler yemeye çalış gün icerisinde aciktiginda meyve kuruyemiş kuru meyve yogurt gibi şeylerle gecistir protein agirlikli beslen karbonhidrattan uzak durmaya çalış
Kürü kayısı yiyorum yoğurt meyveli yiyorum yok gene acıkıyorum 🙁😅

Kürü kayısı yiyorum yoğurt meyveli yiyorum yok gene acıkıyorum 🙁😅

Az az sık sık yemeye çalışın ara ogunlerde meyve yiyin xok ekmek yememeye calisin ilk gebeligimde 34 kilo aldim simdi 30+3 oldum 6 kilo aldım bunda daha dikkatli davraniyorum ama zaten kiloluyum o yüzden aldigim 6 kilo bile bacaklarimi zorluyor 😕
Bende 3 kilo aldım valla napcam bilmiyorum 🙁🙁

Her acıktığında aşırı kalorili şeyler yememelisin. Meyve, havuç, kuru yemiş, kuru meyve, yoğurt, süt… bunlarla ara öğün yapabilirsin.
Deniyorum ama gene acıkıyorum 😕

Son düzenleme:

Merve dilan

Kayıtlı Üye
rank
Bende 23+2 günlük gebeyim. 10 kilo aldım. Ve asla duramıyorum. Sürekli bi yemek yeme isteği var.. Bi de eşim sağolsun geceleri tatlılar yemekler... Önünü alamadım. Ne yapsam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Bizee 23 haftaligiz benimde hic istahim yok iki kilo almisim daha . InsaAllah biraz acilir benimde istahim

Tüm sayfalar yüklendi.