kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

Mervo58

Kayıtlı Üye
rank
Şükür et bence . En azından eşin bunun farkında benimki salak . Sağır sultan bile duydu dedikklerimi o duymadı . İnek gibi sağıyor ailesi abisi annesi özellike de ablala
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Al bu sabah amcaları ölmüş babası anası parası istemiş memleket e cenaze ye gitmeye bizimki vermemiş sürat yapıyor kaynana kendi parasını vermis göndermiş paraları var bizden ne koparsak kar sayıyorlar doktora gittim düşük tehlikem var ve bir daha çocuğun olmaz dedi kadın hala bişey olmaz ben 5 tane doğurdum tarladan geldim abartiyorlar diyor cahil insanla uğraşmak çok zor

Hyrye

Kayıtlı Üye
rank
Benim ikiside istediğimiz için bekliyordu zaten eşim ilkinde yeni evlenmistik iki ay sonra hamile kaldım ben lavabodayken o yatak odasına gitmiş yatakta oturmuş beni bekliyordu tabi parlayan gözlerle 😍😍😍😄😄 onu öyle öğrendi bunuda yine isteyerek yaptık heralde ben bu ay hamileyim dedim mutlu oldu yine bu kadar öyle partiler martiler yapmadım ben 😃😃😃😃
Bende hamilelik düşünüyorum ama 4 aydır deniyorum olmuyor doktora gittim Bi sıkıntı yok dedi 6 aydr evliyim sizce olmaması normal mi

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Bende hamilelik düşünüyorum ama 4 aydır deniyorum olmuyor doktora gittim Bi sıkıntı yok dedi 6 aydr evliyim sizce olmaması normal mi
Daha çok erken doktor sıkıntı yok dediyse olur 😘😘 Allah'ım inşallah sanada nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲🤲😌☺️😍

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Daha çok erken doktor sıkıntı yok dediyse olur 😘😘 Allah'ım inşallah sanada nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲🤲😌☺️😍
ablamda bekarken ilaç kullaniyodu ağır ilaçlar oldugu icin doktor demişti cocugun olmaya bilir evlendi 5 aya kadar hamile kalmadi sonra doktora gittiler eniştemle beraber hamile oldugunu ögrendi şimdi maşallah 2 kiz 2 erkek cocugu var ablamin 🥰 onun icin acele etme daha yeni evlisiniz biraz daha bekleyin canm benim 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.