kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
kiz üzulme benimkide eltimler söylemişti hamile oldugumu ama bunda ben ben söyledim sırf eltim demesin diye telefonda söyledim önce soylemicektim aksam gel konuşmamiz lazim dedim önemli deyince gulerek noldu yoksa kardesimmi oluyo demişti bende hayir kardeşin olmuyo cocugun oluyo demiştim 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

oda guzel kocanin medyum cıkmasi🤣🤣icine doğmuş medyum kocanin😉🤣🤣🤣🤣
Evet midem bulanıyordu ihtimalde vermiyordum birde gebelik testi yaptım çizgi falan da çıkmıyordu zaten ama o ısrarla hamilesin falan dedi kan testi verdim ertesi gün betahcg 620 çıktı

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Kutunun içine bebek patiği ve not koydum kızımız abla oluyor ve sende 2.kez baba oluyorsun yazdim okudu gozleri doldu Allahım sana şükürler olsun çok şükür dedi kızımda baba ben ablamı olcam diye ağladı ben vidio çektim hepimiz ağlardık işte rabbim herkese sevinç gözyaşı versin

Kupseker

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Bende sabah test yaptım babalar günuydu pasta siparişi verdim uzerinede bu seneki babalar günü hediyen benim babacığım yazdırdım birde not koydum ilk babalar günün kutlu olsun diye çok mutlu olmuştu randevu alıp hastaneye gittik ikiz dediler daha fazla sevinç yaşadık böyle bı anı kaldı bize de 😄🙈

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.