kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

Mervo58

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Vertigo hastalığı çıkmıştı doktor ilacı kullanırken hamile kalamazsin dedi bizde korunmadik zaten istiyordukda yeni kürtaj olduğum için dikkat ediyorduk neyse emara giricem test yapılıyor ama reglim geçmişti 10 gün ben hala şüphelen miyorum doktor kesin kalamazsin dedi ya 😂emardan çıktım eve geldim kahvaltı yapicaz yalnız sabah sabah yoğurt içine sumak koyup yemek istedim evdekiler yenir mi falan ordan kayınpeder demesin mi gelin hamile o yüzden yiyor eşim hemen saçmalama olamaz dedi doktor içime kurt düştü enabizdan baktım test sonuçları na çığlık attım hamileyim ben diye 😂 3 haftalık hemde eşim hemen gidiyoruz doktora falan öyle öğrendik 😂

Üzülmeyin şimdi kıymetlerini biliyrsa qecmisin pek önemi yoktur.🌺🤍
DAHA KÜÇÜK HENÜZ0 ÖYLE PEK DEYİŞEN BİR ŞEY YOK
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vertigo hastalığı çıkmıştı doktor ilacı kullanırken hamile kalamazsin dedi bizde korunmadik zaten istiyordukda yeni kürtaj olduğum için dikkat ediyorduk neyse emara giricem test yapılıyor ama reglim geçmişti 10 gün ben hala şüphelen miyorum doktor kesin kalamazsin dedi ya 😂emardan çıktım eve geldim kahvaltı yapicaz yalnız sabah sabah yoğurt içine sumak koyup yemek istedim evdekiler yenir mi falan ordan kayınpeder demesin mi gelin hamile o yüzden yiyor eşim hemen saçmalama olamaz dedi doktor içime kurt düştü enabizdan baktım test sonuçları na çığlık attım hamileyim ben diye 😂 3 haftalık hemde eşim hemen gidiyoruz doktora falan öyle öğrendik 😂
Vertigo ne ki?

Mervo58

Kayıtlı Üye
rank
Vertigo hastalığı baş dönmesi mide bulantısı düşüp bayılma gibi tepkileri oluyor piskolojim bozuldu biraz benim hoş hala bozukta kaynana kayınpeder le yaşarsan bütün masraflar bizde cahiller bide herşeyi de çok biliyorlar eşimle beraber arada ağlıyoruz halimize bizi düşünen kimse yok yiyici tayfa ailesi eşimi bu zamana kadar yemişler hep

Vertigo hastalığı baş dönmesi mide bulantısı düşüp bayılma gibi tepkileri oluyor piskolojim bozuldu biraz benim hoş hala bozukta kaynana kayınpeder le yaşarsan bütün masraflar bizde cahiller bide herşeyi de çok biliyorlar eşimle beraber arada ağlıyoruz halimize bizi düşünen kimse yok yiyici tayfa ailesi eşimi bu zamana kadar yemişler hep
Şükür et bence . En azından eşin bunun farkında benimki salak . Sağır sultan bile duydu dedikklerimi o duymadı . İnek gibi sağıyor ailesi abisi annesi özellike de ablaları 😒

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Bizde tam tersine eşim hamile olduğumu söyledi. Kan testi yatırmıştım eşim e nabizima benden gizli girip bakmış ve böylelikle o bana haber verdi😅

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Ogün şansa kavgaliydik ben onunla konuşmuyodum gittim wasapta bı söz paylaştım onun ağrıma gidicek bı söz oda sinirlendi telefonu aldı sakladı aradım bulamadım benim adetim 4gun gecikmisti test yaptım çıktı çok şükür telefonumu aradım aradım bulamadım kaynanamın telefonundan aradım dedim telefonumun yerine şöyle dedi hayır sana telefon yok dedi şöyle randevu Alicam dedi niye dedim hamileyim inanmadı dedim vla hamileyim öyle söyledi yerini. Dedim sen suprizi haketmiyosun o derece sinir olmuştum ona oda gece geldi bana para verdi nie ona hamile olduğunu söylediğim için dedim keşke gelip bı opseydin para vermeseydin odunnn yaaa yani kizlar benim güzel olmadı malasefff😭😭

Ulduz.

Kayıtlı Üye
rank
Nəbilim bacı adları da özləri qoyiblar mənə deyirlər sən kimsən səni dogmaga almlşıq 😀😀
Qayin ne bilim😆 menim qaynimin duxu nedi erime menen tez desin getsin arvadna vekilik elesin🤣sen yeqin cox safsan gerek heckime demeden birinci yoldaşna deyerdin ya safsan yada usdune cox gelirler deye dozmek mecburtindesen Allah sebir versin canim

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benimde 2 oglum vardı tabi üçüncüyü ben kız çok istiyordum bebeyin cinsiyetini öğrendiğimde eşim sordu cinsiyeti bellimi öğrendin mi dedi yok dedim daha kucuk muş göstermedi dedim ama eşim gelmeden önce Bi kutuya pembe bir emzik koydum içinde not yazdım babasının prensesi geliyor diye biyazi koydum Kutuyu kurdaledim eşim eve gelince esime dedimki biri sana birkargo gondermisdedim paketini açtım ama kunuyu açmadı sen gelince bakarsın diye oda şaşırdı acaba kimden geldi diye kutuyu açtığında pembe emzigi gördü ve notu okudu hadiya dedi çok şaşırdı ama Bi Okadarda sevindi yüzünden gülücük noksan olmadi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O an çok duygulandım çok düzel bir duyduydu zaten oğlan larda birsey yapamamistim😊😊

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.