kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
İlkinde eşim 21 yasindaydı kaynanamlarla kalıyorduk testi kaynanam almıştı yaptım pozitif eşim PC oynuyordu söyledi kaynanam eşim alla alla dedi snra kalkti beni odamıza caqrdi qurban olurum sana dedi sariştik 🥰 insaAllah oqlum olur dedi oqlumuz oldu. İlki oqlan olsunki kızım olursa abisi olsun dedi kalbi temizms 🤭 ikinci coook çok supriz oldu 20qün qecti adet olmuyrum acaip kasık aqrim war eşime test al dedim baklm aldı qeldi yapar yapmaz kırmızı cizqi belirlesti ama sewinemedi seneye tayinciyz eşin uzman caws istemediqm yere atanirsam bu cocuqumda qormeden büyürse dedi çünkü oqlumda oqlum 3aylikti tam uzman oldu Suriye karışmıştı oraya qitmisti 1yil hiç qelmemsti oqlum 1bucuk yaşında qeldiqnde qörmstü 😑. Snra ne düşündü noldu bilmiyorum 1qun qecti aradan aradi isteyken supriz oldu wardr rabbimin bi bildiqi dedi qurban olurum sana size ben bide kizimiz olur insaAllah dedi ilk soyledqinde sewinemedim hewesini kırdım özür dilerim qurban olurum diyp durdu. 🥰 simdi beyfendi ben kızımı herkesten kıskanırım diyo qördüqü herseye anaaam sedaaaaa diyo 🤭🤭 bakalm supriz kızım kaderimize nasıl qelecek kız cocuqu bereket derler 🌺🤍

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
kizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize 😉🥰
Baş dönmesi mide bulantısı çok oluyordu bende kan değerlerim oynadı falan diyorum eşime en son hastaneye gittik kan testinde öğrendik Dr 5 haftalık hamilesin dedi ben şok tabi oyüzden sürpriz falan yapamadım 😂😂 eşim o kadar şapşik oldu ki dra cinsiyetini soracak hocam cinsi ne dedi heyecandan Dr insan dedi hala aklımıza gelince güleriz🙈😂😂😂😂😂😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hedi kutusuna gebelik testimi kan tahlili koydum küçük emzik küçük patik ve baba yazılı zıbın koydum aksma gelince snaa bir hediye aldım kcoam dedim oda hiç beklemiyordu kutuyu bir açtı baktı içinde minik minik bebiş haberi 🥰 adam donup kalmıştı bir kaç dakka sonra kendine gelip sarılmıştı bana

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
ben eltimle beraber test yaptim benim eltim eşime hemen söyler herseyi ben dedim yenge sen söyleme ben söylicem diye tamm dedi ama ben az cok tanidigim icin söylicegini biliyodum eltimden degil benden duysun dedim aradim telefonla dedimki sana bisey soylemem gerekiyo önemli akşama hic bir yere uğramadan eve gel dedim neyle alakali dedi esim ben eve gelince soylerim sakin yengenlere gitme telefonlarini açma dedim 🤣 yaa söylesene vallahi iyicene merak ettim deyince ben yok okadar önemli bisey degil eve gel anlatirim dedim gulerek diyoki kardeşimmi oluyo🤣🤣 yoksa kardesim olacak diye mujdemi verecen bana dedi bende kardeşin olmuyo baba oluyosun dedim ama bir sevindi ben ağladim ben istemiyodum evimiz yok napacam 3 tane cocukla ben.... cocuklarimiza guzel bir gelecek vermemiz lazim 3.cocuk nerden cikti diye agliyorum eşim diyoki aglama ben zaten istiyodum cocugum olsun deyince icim biraz rahatladi 😊🥰🥰hıı bu arada kadinlar gununde 8 martta ögrendim hamile oldugumu 😆🤣
Benim 3 çocuk vardı iki kiz bir oğlan yeterli diyodum adetim de 3 aya bir düzensiz olurdu hep 10 gun felan atardı sonra olurdum condomla korunuyoduk delik çıkmıştı bikereden de bişey olcak değil ya falan dedim sonra adetim gecikti korktum icime şüphe geldi esimde yok ya gecikmistir yine falan aman olmasın derken 9 gün geçti adetim test aldırdım yaptım pozitif çıkınca eşimi bir güzel patakladim😂😂😂isirdim saçını başını yoldum tokat attim sonuç gün sayyoruz ikinci pasaya son 5 gün kaldı doğuma 4 uncu minik gelecek saglicak La

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben testin seklin atdim😆 oda heyecanan giti kaza yapdi😏
oda güzelmiş🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baş dönmesi mide bulantısı çok oluyordu bende kan değerlerim oynadı falan diyorum eşime en son hastaneye gittik kan testinde öğrendik Dr 5 haftalık hamilesin dedi ben şok tabi oyüzden sürpriz falan yapamadım 😂😂 eşim o kadar şapşik oldu ki dra cinsiyetini soracak hocam cinsi ne dedi heyecandan Dr insan dedi hala aklımıza gelince güleriz🙈😂😂😂😂😂😂
ayyy cinsi neyy şimdi bellimi 🤣🤣🤭

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Gülme krizine girdim kiz ALLAH iyiligini versin 🤣🤣🤣🤣🤣

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
İlk bebekde tast yaptım evde 2 kere tam emin oldum telden fotosunu cektim desim sana bi foto göstercem.baktı naktı bu ne dio adam daha önce hamilelik testi görmemişki hayatında 😂😂😂 dedim bu bebeğimizin ilk fotosu iyi bak. Sonra anladı öptü dua etti bize vs vs ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.