İlkinde eşim 21 yasindaydı kaynanamlarla kalıyorduk testi kaynanam almıştı yaptım pozitif eşim PC oynuyordu söyledi kaynanam eşim alla alla dedi snra kalkti beni odamıza caqrdi qurban olurum sana dedi sariştik insaAllah oqlum olur dedi oqlumuz oldu. İlki oqlan olsunki kızım olursa abisi olsun dedi kalbi temizms ikinci coook çok supriz oldu 20qün qecti adet olmuyrum acaip kasık aqrim war eşime test al dedim baklm aldı qeldi yapar yapmaz kırmızı cizqi belirlesti ama sewinemedi seneye tayinciyz eşin uzman caws istemediqm yere atanirsam bu cocuqumda qormeden büyürse dedi çünkü oqlumda oqlum 3aylikti tam uzman oldu Suriye karışmıştı oraya qitmisti 1yil hiç qelmemsti oqlum 1bucuk yaşında qeldiqnde qörmstü . Snra ne düşündü noldu bilmiyorum 1qun qecti aradan aradi isteyken supriz oldu wardr rabbimin bi bildiqi dedi qurban olurum sana size ben bide kizimiz olur insaAllah dedi ilk soyledqinde sewinemedim hewesini kırdım özür dilerim qurban olurum diyp durdu. simdi beyfendi ben kızımı herkesten kıskanırım diyo qördüqü herseye anaaam sedaaaaa diyo bakalm supriz kızım kaderimize nasıl qelecek kız cocuqu bereket derlerkizlar gelin biraz sohpet edelim bu mujdeli bebek haberini nasil verdiniz eşinize