kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,787 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kim eşine nasil söyledi hamile oldugunu
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülbyaz

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yaptığımda Dr odaya girince direkt eşime cinsi neymiş gördün mü dedi 🙈😂😂😂
Hahaha bismillah daha 5 haftalıkmıs 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 3 çocuk vardı iki kiz bir oğlan yeterli diyodum adetim de 3 aya bir düzensiz olurdu hep 10 gun felan atardı sonra olurdum condomla korunuyoduk delik çıkmıştı bikereden de bişey olcak değil ya falan dedim sonra adetim gecikti korktum icime şüphe geldi esimde yok ya gecikmistir yine falan aman olmasın derken 9 gün geçti adetim test aldırdım yaptım pozitif çıkınca eşimi bir güzel patakladim😂😂😂isirdim saçını başını yoldum tokat attim sonuç gün sayyoruz ikinci pasaya son 5 gün kaldı doğuma 4 uncu minik gelecek saglicak La
İyi yapmışsın canım 😄 sağlıkla gelir ınsallah

Benim ikisinide istiyorduk adetim gecıncede test yaptım cıkıncada direk soyledım cok sevindi ama kızımda daha cok sevinmişti ilk babalık heyecanı olduğu İcin galiba 😄😄

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

Benim ikisinide istiyorduk adetim gecıncede test yaptım cıkıncada direk soyledım cok sevindi ama kızımda daha cok sevinmişti ilk babalık heyecanı olduğu İcin galiba 😄😄
ilk hamileligimde eltim söylemişti saolsunlar gicik kapmiştim o zamañ onlara ama eşim cok sevinmişti fabrikada butun herkese tatli dagitmişti sevinçten bagirmişti baba oluyorum diye arkadaşlari amcasinin oglari falan cok sevinmişti ilkki güzeldi ama haberi ben verseydim daha guzel olurdu herseye karişmasalar olmaz sanki vallahi

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank

Ee ilk kez baba olmanın heyecanıyla hemen cinsiyet belli oluyor sanmış garibim 🤦‍♀️😂😂

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

ilk hamileligimde eltim söylemişti saolsunlar gicik kapmiştim o zamañ onlara ama eşim cok sevinmişti fabrikada butun herkese tatli dagitmişti sevinçten bagirmişti baba oluyorum diye arkadaşlari amcasinin oglari falan cok sevinmişti ilkki güzeldi ama haberi ben verseydim daha guzelolurdu

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank

Amin canim insallah saglicak La gelir miniklerimiz de

İlkinde eşim 21 yasindaydı kaynanamlarla kalıyorduk testi kaynanam almıştı yaptım pozitif eşim PC oynuyordu söyledi kaynanam eşim alla alla dedi snra kalkti beni odamıza caqrdi qurban olurum sana dedi sariştik 🥰 insaAllah oqlum olur dedi oqlumuz oldu. İlki oqlan olsunki kızım olursa abisi olsun dedi kalbi temizms 🤭 ikinci coook çok supriz oldu 20qün qecti adet olmuyrum acaip kasık aqrim war eşime test al dedim baklm aldı qeldi yapar yapmaz kırmızı cizqi belirlesti ama sewinemedi seneye tayinciyz eşin uzman caws istemediqm yere atanirsam bu cocuqumda qormeden büyürse dedi çünkü oqlumda oqlum 3aylikti tam uzman oldu Suriye karışmıştı oraya qitmisti 1yil hiç qelmemsti oqlum 1bucuk yaşında qeldiqnde qörmstü 😑. Snra ne düşündü noldu bilmiyorum 1qun qecti aradan aradi isteyken supriz oldu wardr rabbimin bi bildiqi dedi qurban olurum sana size ben bide kizimiz olur insaAllah dedi ilk soyledqinde sewinemedim hewesini kırdım özür dilerim qurban olurum diyp durdu. 🥰 simdi beyfendi ben kızımı herkesten kıskanırım diyo qördüqü herseye anaaam sedaaaaa diyo 🤭🤭 bakalm supriz kızım kaderimize nasıl qelecek kız cocuqu bereket derler 🌺🤍
Benim ilkimi kaynım söyledi 2ciyi de kaynım söyledi 3cüyü önce ben telefonda yazdım gizlin. Yine kaynım söyledi ben telefonda yazınca hiç de öyle sevinmedi şaşırdı sadece. İstmedi biraz 2 çocuk yeter dedi 😞😞😞

Tüm sayfalar yüklendi.