Kiz arkadaş sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Kiz arkadaş sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,952 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz arkadaş sorunu
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım tam ağız burun girismelik biri resmen ya 🤦🏻‍♀️ Eşinle konuş derim kuzum eşin geçmişte neler yaptığını biliyordur. Belli apaçık yuvan dağılsın diye uğraşıyor terbiyesiz o haddini bilmezede haddini bildir gerekirse sende onu rezil et hayır insanların yaptığı şeyleri yüzüne vurmktan zevk alıyor sanırım 🤦🏻‍♀️
Bilmesi biliyor her kez gençliğimi yasadim eşime söylesem ona yazar o abartıp yudurp bişeyler soyler ister istemez inanir diye korkuyorum ona laf yediremem çok karaktersiz biri

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bilmesi biliyor her kez gençliğimi yasadim eşime söylesem ona yazar o abartıp yudurp bişeyler soyler ister istemez inanir diye korkuyorum ona laf yediremem çok karaktersiz biri
Eşin biliyorsa o zaman o arkadaşının afedersin. S... Ağzına yaa terbiyesiz . Ne istiyor anlamadım ki. Belli geçmişte yaptığı şeyler yüzünden bozulmuş onun yuvası seni çekemiyor şuan. Yada eşinin facesini filan kapat hiç olmadı takipte olmadığı kişilerin yorum yazmasını kapat hesabı gizle yap yani o gereksizle uğraşarak hayat sürmez ama ilk iyice bir yedir yaptiklalarını ona uğraşmak neymiş görsün.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kıskançlıktan başka bişey değil. Hayalindeki hayatı sen yaşıyorsundur o yüzden çekememiştir. Burda sana çok büyük görev düşüyor hem kendinden hemde eşinden uzak tutmalısın öyle insanı. Bu duruma eşinde kayıtsız kalmamalı öncelikle onun engelleyip muhatap olmaması gerek geriside sana kalmış

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kıskançlıktan başka bişey değil. Hayalindeki hayatı sen yaşıyorsundur o yüzden çekememiştir. Burda sana çok büyük görev düşüyor hem kendinden hemde eşinden uzak tutmalısın öyle insanı. Bu duruma eşinde kayıtsız kalmamalı öncelikle onun engelleyip muhatap olmaması gerek geriside sana kalmı

Kıskançlıktan başka bişey değil. Hayalindeki hayatı sen yaşıyorsundur o yüzden çekememiştir. Burda sana çok büyük görev düşüyor hem kendinden hemde eşinden uzak tutmalısın öyle insanı. Bu duruma eşinde kayıtsız kalmamalı öncelikle onun engelleyip muhatap olmaması gerek geriside sana kalmış
Aaynen canim sonuna kadar haklisiniz ben konusmuyorum eşim tanimiyor bile sadece beni çekemiyor hiç annesine söyleyecem ama annesini bile takmaz o kadar karaktersiz birini görmedim artik telefona msj gelince daha ne, yazdi diye korkuyorum

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim nerdeyse 10 senelik kiz arkadaşim vardi aylesinin hepsini taniyorum o da benimkini taniyor ama ben evlendikten beri hiç konuşmuyoruz beni çok kıskanıyor eşimin facebooguna evlendigimiz gunun fotoğrafina yorum yapmisti ala ala onu mu aldin basin derte girmiş falan ben muhattap olmamiştim anneme soylemiştim daha dun gene eşimin postuna yorum yapmış 3 kere evlendi o kiz orospunun teki diye. Neden böyle yapiyor ben ona hiç kötülük yapmadim nasıl hareket edecegimi de bilmiyorum direkt kendisine yazayimmi yoksa annesine soyleyimmi içimde tedirginim çok
Orusbu ne ya sanami demiş bu kelimeyi

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Benim nerdeyse 10 senelik kiz arkadaşim vardi aylesinin hepsini taniyorum o da benimkini taniyor ama ben evlendikten beri hiç konuşmuyoruz beni çok kıskanıyor eşimin facebooguna evlendigimiz gunun fotoğrafina yorum yapmisti ala ala onu mu aldin basin derte girmiş falan ben muhattap olmamiştim anneme soylemiştim daha dun gene eşimin postuna yorum yapmış 3 kere evlendi o kiz orospunun teki diye. Neden böyle yapiyor ben ona hiç kötülük yapmadim nasıl hareket edecegimi de bilmiyorum direkt kendisine yazayimmi yoksa annesine soyleyimmi içimde tedirginim çok
Gerçek dost değilmiş canım seni kıskanmış bazı insanlar böyle oluyor arkadaş evlenince evde kaldım tribine giriyorlar hasetleniyorlar . Yaptığı çok yanlış direk git konuş bence eşinde engellesin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bence arkadaşligini.kes yaptığı ne saçma bişey ya

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben bu kadar dengesiz bir insanın laftan anlayacağını sanmıyorum açıkçasi canım yerinde olsaydım direk ailesini muhattap alırdım ve onlarla konuşurdum belki ailesi tepki verirse yapmaz dengesiz bnm yere burdan sinirlerimi bozdu 🤨

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aaynen canim sonuna kadar haklisiniz ben konusmuyorum eşim tanimiyor bile sadece beni çekemiyor hiç annesine söyleyecem ama annesini bile takmaz o kadar karaktersiz birini görmedim artik telefona msj gelince daha ne, yazdi diye korkuyorum
Kuzum hiç korkma onu onun tavırlarının sergileyerek bastır ne derse sen iki katını söyle lakin fazla ileriye gitme yinede 😁 bi köpeklik yapıp ekran görüntüleri alıp seni suçlu duruma düşürüp şikayet edebilir

Tüm sayfalar yüklendi.