Kiz arkadaş sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Kiz arkadaş sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,956 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz arkadaş sorunu
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Gerçek dost değilmiş canım seni kıskanmış bazı insanlar böyle oluyor arkadaş evlenince evde kaldım tribine giriyorlar hasetleniyorlar . Yaptığı çok yanlış direk git konuş bence eşinde engellesin
Gerçek dost olmadigini biliyorum ama ben nerdeyse 3 senedir muhattap deyildimki ben bişey yapmadım kendi kendine öyle ayarimi bozuyor yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum hiç korkma onu onun tavırlarının sergileyerek bastır ne derse sen iki katını söyle lakin fazla ileriye gitme yinede 😁 bi köpeklik yapıp ekran görüntüleri alıp seni suçlu duruma düşürüp şikayet edebilir
Her şeyi yapar yaa böyle insanlarda allah korkusu da yok

Benim nerdeyse 10 senelik kiz arkadaşim vardi aylesinin hepsini taniyorum o da benimkini taniyor ama ben evlendikten beri hiç konuşmuyoruz beni çok kıskanıyor eşimin facebooguna evlendigimiz gunun fotoğrafina yorum yapmisti ala ala onu mu aldin basin derte girmiş falan ben muhattap olmamiştim anneme soylemiştim daha dun gene eşimin postuna yorum yapmış 3 kere evlendi o kiz orospunun teki diye. Neden böyle yapiyor ben ona hiç kötülük yapmadim nasıl hareket edecegimi de bilmiyorum direkt kendisine yazayimmi yoksa annesine soyleyimmi içimde tedirginim çok
Ne alaka niye böyle kötü şeyler söylüyor ki ?

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gerçek dost olmadigini biliyorum ama ben nerdeyse 3 senedir muhattap deyildimki ben bişey yapmadım kendi kendine öyle ayarimi bozuyor yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her şeyi yapar yaa böyle insanlarda allah korkusu da yok
Aynen öyle kuzum o yüzden dikkatli olmak gerek

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Benim nerdeyse 10 senelik kiz arkadaşim vardi aylesinin hepsini taniyorum o da benimkini taniyor ama ben evlendikten beri hiç konuşmuyoruz beni çok kıskanıyor eşimin facebooguna evlendigimiz gunun fotoğrafina yorum yapmisti ala ala onu mu aldin basin derte girmiş falan ben muhattap olmamiştim anneme soylemiştim daha dun gene eşimin postuna yorum yapmış 3 kere evlendi o kiz orospunun teki diye. Neden böyle yapiyor ben ona hiç kötülük yapmadim nasıl hareket edecegimi de bilmiyorum direkt kendisine yazayimmi yoksa annesine soyleyimmi içimde tedirginim çok
Vallah cnm ailesinede söyle kendisine de ara rezil et ağzına geleni söyle belkide senin kocanda gözü varmış nee bu nasi laflar sana söylüyor hakkı yok sınır oldum yaa

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kendisine yaz ama söyle afilli bir msj ama yetmez birde annesine ve taniyorsan etrafindaki tüm yakinlarina rezil olsun

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim neden engellemeyip ona bu fırsatı veriyorsunuz ki ne hadle eşine yazıyor ben asla müsade etmem onu parçalardım herhalde

Tüm sayfalar yüklendi.