Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,102 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 melek annesi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma külotlu çorap aldım doqumda qiydirilirmi qiydiriliyormu çantaya koymalimiyim zararı olurmu. Erzurmda yaşıyorum hawasni bilen bilir yeni doqan için aldım iyi mi ettim kötümü oqlumda çok snradan qiydrmistim

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Hastanede gıydırmezler belki ama eve gelince mutlaka giydir canım soguk dan hemen hasta oluyorlar bebekler ama ustune kat kat giydirme bu sefer de sıcaktan hem huysuz hemde isilik oluyorlar

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma külotlu çorap aldım doqumda qiydirilirmi qiydiriliyormu çantaya koymalimiyim zararı olurmu. Erzurmda yaşıyorum hawasni bilen bilir yeni doqan için aldım iyi mi ettim kötümü oqlumda çok snradan qiydrmistim
Hastanede belki giydirmezler canim ama evde sen giydir olmadi çok da sıkı giydirme huysuz olabilir bebek gerçi kizlar sıcağı erkekler soğuğu sever derler ne kadar doğru bilemem ama benim iki kizim da kat kat giydirirdim oglumda ince şeyler giyerdi kalın giyinmeyi sevmezdi hiç 4 yaşında oğlum hala üzerine bir yelek giydiremem hemen çıkarır

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Hastanede gıydırmezler belki ama eve gelince mutlaka giydir canım soguk dan hemen hasta oluyorlar bebekler ama ustune kat kat giydirme bu sefer de sıcaktan hem huysuz hemde isilik oluyorlar
Oqlum öyle oluyrdu ewet kırmızı kırmızı benek oluyrdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hastanede belki giydirmezler canim ama evde sen giydir olmadi çok da sıkı giydirme huysuz olabilir bebek gerçi kizlar sıcağı erkekler soğuğu sever derler ne kadar doğru bilemem ama benim iki kizim da kat kat giydirirdim oglumda ince şeyler giyerdi kalın giyinmeyi sevmezdi hiç 4 yaşında oğlum hala üzerine bir yelek giydiremem hemen çıkarır
Bende dediqinz qibi biliyorum kız cocuqu sicaqi sewer erkek soququ diye. Ama hemen qiydirilir qiydrilmezi kafamı karistrdi soruyum tecrübeli warsa dedm teşekkür ederim 🌺♥️

Giydirirler cnm sorun olmaz
Koyayım ozman teşekkür ederim 🌺🥰

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bende almayı düşündüm sonra sıkar belki rahatsız olur diye vazgeçtim hastanede değilde göbek bağı düştükten sonra giydirmeyi düşünüyorum en azından evde rahat takip ederim rahatsız olup olmadığını

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Al göbeği düşünce giydiririsin sıcak tutar hemde rahat olur

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende almayı düşündüm sonra sıkar belki rahatsız olur diye vazgeçtim hastanede değilde göbek bağı düştükten sonra giydirmeyi düşünüyorum en azından evde rahat takip ederim rahatsız olup olmadığını
Göbek baqi aklma hiç qelmediki ah ya bncede 🤦‍♀️

Al göbeği düşünce giydiririsin sıcak tutar hemde rahat olur
Aldm hastane çantasına koymalimiyim diye düşünüyordum oda qobek baqini unutmsm 🤦‍♀️🤭😑

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Göbek baqi aklma hiç qelmediki ah ya bncede 🤦‍♀️

Aldm hastane çantasına koymalimiyim diye düşünüyordum oda qobek baqini unutmsm 🤦‍♀️🤭😑
En çok onu düşünüyorum bi bebekde içimin tek kaldırmadıgı göbek bağı normalde bakamam bile nasıl içim tutacak bilmiyorum hep onu düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.