Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,102 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 melek annesi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben kendim giy cıkart yapmıyorum ya iyice temizlenmiyo bacak araları söyle aca aca güzelce siliyorum o yüzden. Bi de benm ki kız bebek bacak arası vs bikşrsin işte iyice temizlenmeli alttan enfeksiyon kapar die. O yüzden ben giy cıkart yapıuom da seni de öle sandım ☺️
Oqlumda öyle bi durum olmuyordu. Kız cocuqu farklı tabi dediqnz şekilde olmalı daha doqum yapmadm 44 qünüm war kızımı kucaqma âlmya 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence giydirilmez canım doğduğu zaman bebek rahat edemez sen kıyafetlerini kalın al canım külotlu çorabı çok sonra giydirirsin
Göbeqi düşünce qiydririm insaAllah 🤗

Oqlumda öyle bi durum olmuyordu. Kız cocuqu farklı tabi dediqnz şekilde olmalı daha doqum yapmadm 44 qünüm war kızımı kucaqma âlmya 😊

İnşallah canım sağlıkla kucağına da alırsın Allahin izniyle

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank

Rabbim kolay dogumlar saglıklu ewlatlar nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.