Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,102 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 melek annesi

Cansu COŞKUN

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma külotlu çorap aldım doqumda qiydirilirmi qiydiriliyormu çantaya koymalimiyim zararı olurmu. Erzurmda yaşıyorum hawasni bilen bilir yeni doqan için aldım iyi mi ettim kötümü oqlumda çok snradan qiydrmistim
Doğar doğmaz giydirme bence,,nede olsa sıkacak onu,huzursuz olur,,doğunca kendilerini bi boşlukta hissederlermiş,,hastane çıkışında yada 3 4 gün sonra giydirin,,

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma külotlu çorap aldım doqumda qiydirilirmi qiydiriliyormu çantaya koymalimiyim zararı olurmu. Erzurmda yaşıyorum hawasni bilen bilir yeni doqan için aldım iyi mi ettim kötümü oqlumda çok snradan qiydrmistim
Kilotlu giy cıkar zor olmaz mı canım. Normal tulum giydir zaten eve arabayla gelirsin hadtaneler sıcak olur arabaya kadar veya ewe kadar da çift battaniye sar. Bence gerek yok kilotluya. Evde giydirirsin

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Doğar doğmaz giydirme bence,,nede olsa sıkacak onu,huzursuz olur,,doğunca kendilerini bi boşlukta hissederlermiş,,hastane çıkışında yada 3 4 gün sonra giydirin,,
Teşekkür ederim qöbek baqndan ötürü öyle yapmaya karar werdm 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kilotlu giy cıkar zor olmaz mı canım. Normal tulum giydir zaten eve arabayla gelirsin hadtaneler sıcak olur arabaya kadar veya ewe kadar da çift battaniye sar. Bence gerek yok kilotluya. Evde giydirirsin
Alt deqstrmede qiy çıkart yapılmıyor ben oqlumda yapmadm hiç ayaklarına kadar indiriyrum öyle deqstriyorum eqer zorluktan kastınız buysa kuşum. Tulum tek başına sıcak tutmaz ki. Arabayla qelecm zaten 5 dk mesafe ama ne biliyim ana yüreqi olunca akıl üsütrden yana 🤭

3 melek annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence bir sıkıntı olmaz ama hemşire ler giydirmeye çıkarın diyeceklerdir

Simdi soyle soyleyim benim 3 tane kizim var dogumdan hemen sonra kundak yaptim sıkı sıkı ya sakin sakin rahat bir şekilde uyudular bi hanim sıkar demis ama sanmıyorum yinede tercih sizin

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bence bir sıkıntı olmaz ama hemşire ler giydirmeye çıkarın diyeceklerdir

Simdi soyle soyleyim benim 3 tane kizim var dogumdan hemen sonra kundak yaptim sıkı sıkı ya sakin sakin rahat bir şekilde uyudular bi hanim sıkar demis ama sanmıyorum yinede tercih sizin
Yardimci olduqunz için teşekkür ederim 🌺Bende oqlumda kundak yaptım bizdede adet öyle daha rahat uyuyorlar dedeiqnz qibi 🤗

Var ya işte dogumun kışa düşmesi o yüzden kötü benim ki 2 si yaz ayna düşmüşdü bu havalar souk zamana düşdü bende bilemiyom nasıl giydireyim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Var ya işte dogumun kışa düşmesi o yüzden kötü benim ki 2 si yaz ayna düşmüşdü bu havalar souk zamana düşdü bende bilemiyom nasıl giydireyim
Kış cocuklarinin tek iyi yanı sakin olmalari sanırım oqlum şubat doqumlu çok sakin bi bebekti. 😊 sıkıntılı yanida kış doqms olması dedqnz qibi insaAllah hasta etmeden yazı qetiririz 😊

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim qöbek baqndan ötürü öyle yapmaya karar werdm 🤗

Alt deqstrmede qiy çıkart yapılmıyor ben oqlumda yapmadm hiç ayaklarına kadar indiriyrum öyle deqstriyorum eqer zorluktan kastınız buysa kuşum. Tulum tek başına sıcak tutmaz ki. Arabayla qelecm zaten 5 dk mesafe ama ne biliyim ana yüreqi olunca akıl üsütrden yana 🤭
Ben kendim giy cıkart yapmıyorum ya iyice temizlenmiyo bacak araları söyle aca aca güzelce siliyorum o yüzden. Bi de benm ki kız bebek bacak arası vs bikşrsin işte iyice temizlenmeli alttan enfeksiyon kapar die. O yüzden ben giy cıkart yapıuom da seni de öle sandım ☺️

Bence giydirilmez canım doğduğu zaman bebek rahat edemez sen kıyafetlerini kalın al canım külotlu çorabı çok sonra giydirirsin

Tüm sayfalar yüklendi.