Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,102 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçe anneleri bilqi lütfen 🌺
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 melek annesi

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma külotlu çorap aldım doqumda qiydirilirmi qiydiriliyormu çantaya koymalimiyim zararı olurmu. Erzurmda yaşıyorum hawasni bilen bilir yeni doqan için aldım iyi mi ettim kötümü oqlumda çok snradan qiydrmistim
Bişey olmaz ne olacak bende aldım birsuru şey valla 1.5 yaşa kadar herşeyi tamam 😂 hastanede paşa bile evde kendin rahat kullanırsın ben de ilk kez tadacagim kız bebisi bakalım oglustan sonra

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah bizimde erken düşer
Sık sık hawalandirirsanz qünde 5dk çabuk düşer we intihap yada sullanma olmaz insaAllah 🤲🤍🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bişey olmaz ne olacak bende aldım birsuru şey valla 1.5 yaşa kadar herşeyi tamam 😂 hastanede paşa bile evde kendin rahat kullanırsın ben de ilk kez tadacagim kız bebisi bakalım oglustan sonra
Allahm hayrlica kucaqna almayi nasıp etsin insaAllah kuşum 🤲🤍 ben almadım fazla bisey qelisimi nasıl olur qibisinden 🙄🙂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Sık sık hawalandirirsanz qünde 5dk çabuk düşer we intihap yada sullanma olmaz insaAllah 🤲🤍🤗

Allahm hayrlica kucaqna almayi nasıp etsin insaAllah kuşum 🤲🤍 ben almadım fazla bisey qelisimi nasıl olur qibisinden 🙄🙂
İnşAllah tşk ederim cnm öyle yaparım 👍

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Göbek baqi aklma hiç qelmediki ah ya bncede 🤦‍♀️

Aldm hastane çantasına koymalimiyim diye düşünüyordum oda qobek baqini unutmsm 🤦‍♀️🤭😑
Canim bir çorap ne kadar yer kaplaya bilir ki koy çantaya gerek duyarsan giydirirsin göbeğe kadar çekmek zorunda değilsin🥰 yanlız ben tüm alışverişi yaptım bir çorap alamadım 🤭🤭içleri ipli olan almak istemedim digeride bulamadım denk gelmedi kendi corabimi giydirirm 🤭🤭🤭

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canim bir çorap ne kadar yer kaplaya bilir ki koy çantaya gerek duyarsan giydirirsin göbeğe kadar çekmek zorunda değilsin🥰 yanlız ben tüm alışverişi yaptım bir çorap alamadım 🤭🤭içleri ipli olan almak istemedim digeride bulamadım denk gelmedi kendi corabimi giydirirm 🤭🤭🤭
Ben ciwilden aldım iplikli deqil biraz pahalı ama kalitesine qöre cok iyi pamuklu 🤗 sizinki biraz küçük kalır 😂😂🤭🤭🤭

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank

Haklısın o da var tabi olsun bı şekilde giyerler nasipse cnm amin inşallah hepimiz

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ay ben aldım bi minnak bi minnak insan bakinca oyuncak bebek qiyecek sanıyor 🤭🥰 qidipte alabilirsin cewrende yakınında warsa qöz qörerek alınca daha bi iyi oluyr
Yakınım da malesef yok e bebek dikkat Bebek vardı oralardan alışveriş yaptım ayy çok şirin dir güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allahım

Tüm sayfalar yüklendi.