Sen boşver onları hepsi aynı baksan özünde iyilerdir ama iyilikleri hic dokunmaz.ben kaynanaya 7 sene evımı açtım her kıs geldiler seslenmedim ama meger her geldiklerinde gixli gixli bizi birbirimize dolduruyolarmıs biz son olayda çaktık konuyu da Allahtan eşim rest cekti eşime saygı duymayan evime gelmesin diye anası evde krizler geçirdi abartı abartı neymıs evlat dedigin anasını tutarmıs tövbe tövbe sen bnö tişörtlü forograf paylastım dıye kı kapalı biri de degilim herzamnki halim kalkıp ogluna karını paylasmayı nasıl sindiriyon dersen namusuma laf getirme gibi lafşar edersen adam tabi orda dur diyecek
cok acayıpler şimdi de kaynım evlenecek kızı begenmemişler agzını bıcak acmıyormus hoslanmamıslar keşke seninki gibi olsaydı tatlı sohbet yer içerdik diyorlarmıs aman ne kıymet bildiler ya dedim .. Kurban önü ikinciyi dogurcam dpgumdan sonra sehirler arası yolculuk edıp yanlarına gidecekmişim
kırklı kırklı yollarda sıcakta ne işim var bnm dedim kestim attim hayatta gitmem artık ettıklerı laflardan sonra meger yıllardır bı benı bı eşimi tek tek fitneliyolarmıs bizim tartısmalarımız sebebi o dolduruslarmıs o zmndan beri biz bi kere kavga etmedik herseyi konusuyoruz kım bıze ne dedıyse sanıyorlar ki ogullarını dolduruyprum sagolsunlar hicbişey yapmama gerek kalmıyor eşim akıllı başlı insan analiz eden bri ama az kalsın onların son olayında eşim benden yana olmasaydı ben olayı sindiremezdim ayrılırdım.aakşamı bekledım aılesıyle karsılıklı nasıl tabır verecek ne dıyecek dıye beklemedıgım kadar bı tepkı verdı aılesıne o an dedim tamam ben ıkıncı yı yaparım bu adama bu adam olmuş.
biraz uzun oldu her kaynana aynı bende kaynanayı iyi bilirdim anamdsn yakın davrandım ama el kızı görüyorlar mal gibi hukmetmek istiyorlar benim babannem rahmetli şöyle derdi "en iyi kaynana ölü kaynana "
Belki cidden iyi niyetle söyluyo cok kafana takma kafaya takasi olsak kaynanamiz o kadar laf diyoki kafaya taksam heeeyyy
takma kafana
Kötü niyetli değildir bence... çoğu iyi niyetten karışıyor zatende. Olay niyet değil ki. Olay saygı duymak insan yerine koymak gelinleri. "O bilmez ben bilirim, beni dinlesin benim dediklerimi yapsın " tavrında psikolojk baskı yapıyorlar, anlasmazlklar bundan kaynaklı