Hicta yanlış anlamıyorsun canm sutun gelmezse belki mamada verilmezse bebek sarlik olur bunu nasıl düşünmeden konuşuyor açaba kaynanan bunu bilmesi gerekiyo ve ilk çocuk bende olsam kimsenin cocugun kullandığı oyuncakları alıp kullandırmam ha durumun olamaya bilir ozaman olur ama durumum varken hayatda kullandırmam sen kafanı takma sen bebeğini düşün canm boş ver ne söylesede ha de geç tamamı takma bence sen onu inşallah zamaninda sağlıcakla gelir cnmKızlar hormonlardan sanırım bazı şeyleri kafama çok takıyorum. 3 gün öncesinde ntsye baglandım ordan kayınvalideme gittik. Durduk yere mama almayın bak sakın emzir süt gelmezsede emzir dedi. Bunun öncesi de var. Şuan 32+5 haftalık hamileyim. Öncesinde emzirme konusunu açtı açıklama olarak anne sütüm inşallah gelir en saglıklı su anne sütü emzirmeyi düşünüyorum ama gelmezse yapıcak birşeyim yok çocugumu aç bırakacak halim yok. Mama ile desteklicem. Bu açıklama üzerine konu kapanması gerekmiyor mu. 3 kez gittiysek 3ünde de emzirme konusu aynı şeyler. Yok rüya gördüm erken dogum olucak sanırım. Kızını veriyordum sana emzir diye söylüyordum dedi. Artık gerçekten çok bunaldım. Ben mi abartıyorum acaba. 1 tane mama aldık doktorum söyledi ilk gebelik oldugu için süt hemen gelmeyebilir çok az mama veririz sık sık emzirirsin demişti. Bide kızından torunu var 4 yaşında sürekli onun oyuncaklarını veririz burcu büyüyor artık. Burcunun oyuncak kutusunu veririz sürekli o torununun kullandıgı eşyaları kızıma verme derdinde. 1 tane çorap bile almadı. Eşim de annem iyi niyetli söylüyor sen yanlış anlıyorsun abartıyorsun diyor. Gerçekten ben mi takılıyorum acaba. Kendimi sorgulamaya başladım