Kızlaar😁😁😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AyşegülAhmt tarafından oluşturulan Kızlaar😁😁😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,643 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlaar😁😁😁
Konbuyu başlatan AyşegülAhmt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba 🙈🙈🙈🙈ben 36.3 hala devam gibi😁😁
Olur canım öyle şeyler zaten hamileliğin ilk zamanlarında riskli oluyo başka zamanda eşin biraz temkinli yaklasa iyi olur zaten fazla bişey kalmamış doğumuna benim eşimde söylemesi ayıp dir birlikte olurken fazla yaklaşmaz ne demek istediğimi anlayabilirsin umarım 😁 yaparken fazla yaklaşmasın annem bana hep erkeğin direği kalktığı zaman dini imanı olmaz derdi onun için benden başkasına bakmasın diye mecbur izin veriyorum 😁😁

Hamilelikte doktor risk görmüyorsa bir problem yok diye okumuştum ilk muaynede doktora da sordum cinsellik yasak mı diye sorun olmadigini söyledi genelde Erkekler bebeğe birşey olur diye korkuyor bu süreçte o sebeple çekimser kalıyor ama çok şükür benim herhangi bir riskim yoktu o sebeple hamilelik öncesi rutin neyse hala devam ediyoruz mesafe koymadık aramıza yani

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bene doktor olar dedi hic bir sikinti olmaz dedi 17 hafdaya geldik olmadik hic😅 kocamda korkuyo bebeye birsey olar diye o yuzden hic cinsel ilişkiye girmedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde🤣🤣🤣
Normal doğum olacaksa son aya kadar olabilirmiş ben sırf bu yüzden uğraşıyorum korkmaya gerek yok aslında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba 🙈🙈🙈🙈ben 36.3 hala devam gibi😁😁
Normal doğum yapılacaksa son haftaya kadar olurmuş onun için uğraşıyorum bende daha 13 haftadayız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar