Valla 26+6 oldum bu zmana kadar 3 4 defa olmuştur Benim eşim korkuyor ya doktor bir kere 11 haftaya kadar önermiyoruz dedi diye ya birşey olursa diyorKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Valla 26+6 oldum bu zmana kadar 3 4 defa olmuştur Benim eşim korkuyor ya doktor bir kere 11 haftaya kadar önermiyoruz dedi diye ya birşey olursa diyorKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi4.5 ayligim sifir iliski doguma kadar set cektim bebegime ayip olur
Çatı muayenesine kadar çünkü çatı muayenesi olduktan sonra çok ağrılar ve kanama yaşadım halada ağrılarım oluyorKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Ben bebek dogana kadar girmistim kizimdayken canımKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Olur canım öyle şeyler zaten hamileliğin ilk zamanlarında riskli oluyo başka zamanda eşin biraz temkinli yaklasa iyi olur zaten fazla bişey kalmamış doğumuna benim eşimde söylemesi ayıp dir birlikte olurken fazla yaklaşmaz ne demek istediğimi anlayabilirsin umarım yaparken fazla yaklaşmasın annem bana hep erkeğin direği kalktığı zaman dini imanı olmaz derdi onun için benden başkasına bakmasın diye mecbur izin veriyorumKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Herif yanımda oturmuş bebek kıyafet bakıyor,Aserdiysen kocayı ara bacım
Normal doğum olacaksa son aya kadar olabilirmiş ben sırf bu yüzden uğraşıyorum korkmaya gerek yok aslındaBene doktor olar dedi hic bir sikinti olmaz dedi 17 hafdaya geldik olmadik hic kocamda korkuyo bebeye birsey olar diye o yuzden hic cinsel ilişkiye girmedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Normal doğum yapılacaksa son haftaya kadar olurmuş onun için uğraşıyorum bende daha 13 haftadayızKızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba ben 36.3 hala devam gibi
Hey Allahım ilgili babaHerif yanımda oturmuş bebek kıyafet bakıyor,