Kızlaar😁😁😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AyşegülAhmt tarafından oluşturulan Kızlaar😁😁😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,643 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlaar😁😁😁
Konbuyu başlatan AyşegülAhmt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba 🙈🙈🙈🙈ben 36.3 hala devam gibi😁😁
Ben son güne kadar son gaz devamdi diyormuşum 🤣🤣🤣kuduruk demeyin de şimdi bana 😃ilk üç ay çok istiyordum sonra istemedim zaten kaynanamlar 4 -5 ay bizde kaldılar ve hâlâ bizdeler doğum yaptım bebeğim iki aylık oldu ve sanırım beş aydır bişey yapmıyoruz 😒

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben son güne kadar son gaz devamdi diyormuşum 🤣🤣🤣kuduruk demeyin de şimdi bana 😃ilk üç ay çok istiyordum sonra istemedim zaten kaynanamlar 4 -5 ay bizde kaldılar ve hâlâ bizdeler doğum yaptım bebeğim iki aylık oldu ve sanırım beş aydır bişey yapmıyoruz 😒
Okadar zaman napıyorlar yerleri yurtları yokmu ya 🤭

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Okadar zaman napıyorlar yerleri yurtları yokmu ya 🤭
Varda eşim ameliyat olacak diye beklediler onunda doktor yurt dışına gitmiş 😏bir an önce gitmelerini istiyorum dondurucumda et kalmadı kizzzz kocaya hasret kaldım aynı evin içinde tövbe tövbe 🙄🙄🙄

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba 🙈🙈🙈🙈ben 36.3 hala devam gibi😁😁
Yap yap doğumun çok kolay olur birde aralıklı 200 squat yap doğumun neredeyse gelmiş yağ gibi çıkar çocuk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamileliğim başından beri girdim 😀 şuan 37 devam doğum yaklaştı tekbirli iliski yasiyim diyorum yarın tahlillerim var bir kaç günü sezeryanim dedim adamı doyuriyim zavallim bir kaç gün sonra beni bile zor görür 😀😀😀
Bizim bi akraba var hastanede doğum öncesi bile girdi ilişkiye sonra duşunu aldı doğuma girdi 8 dk da doğdu çocuk 😂😂😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Varda eşim ameliyat olacak diye beklediler onunda doktor yurt dışına gitmiş 😏bir an önce gitmelerini istiyorum dondurucumda et kalmadı kizzzz kocaya hasret kaldım aynı evin içinde tövbe tövbe 🙄🙄🙄
Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda giderler 😇

Ben yapmadım hiç hamile olduğumu öğrendiğimden beri doktorum da yapma dedi zaten riskli gebelik olduğu için risk bitti şükür ama yine de yapmıyorum
Bunu eşin nasıl kabul ediyor hayret ediyorum ben riskli olmasada ilk üç ay bir kaç kezle geçirdim ancak 🤭

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yap yap doğumun çok kolay olur birde aralıklı 200 squat yap doğumun neredeyse gelmiş yağ gibi çıkar çocuk

Bizim bi akraba var hastanede doğum öncesi bile girdi ilişkiye sonra duşunu aldı doğuma girdi 8 dk da doğdu çocuk 😂😂😂😂
Bende şimdi muaneye gidiyorum cnm tahlilelri vericem baklim ne dicek

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar