Kızlaar😁😁😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AyşegülAhmt tarafından oluşturulan Kızlaar😁😁😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,643 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlaar😁😁😁
Konbuyu başlatan AyşegülAhmt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç haftaya kadar cinsel ilişkiye girdiniz acaba 🙈🙈🙈🙈ben 36.3 hala devam gibi😁😁
Kiz bende 30 haftalikda oldu😁korka korka sancilandim simdi 38 haftamdayim korkuyorum ama cinsel iliski dogumu kolaylasdirir 🤭ben ilk cocugumda hic olmamisdim dogumda az kala doktorlar beni dovuuyordu neden cinsel iliski olmamissin diye😂 napiyim korkuyorum😁🤭

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğim başından beri girdim 😀 şuan 37 devam doğum yaklaştı tekbirli iliski yasiyim diyorum yarın tahlillerim var bir kaç günü sezeryanim dedim adamı doyuriyim zavallim bir kaç gün sonra beni bile zor görür 😀😀😀
Bendensin bacim😂😂😂😆32+3 teyim bir sorun yaşamıyorum adamı boslayamam tedbirli olundukca sorun olmuyor zaten yazıktır 40 gün zaten meleyecekler 😂😂😂😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kiz bende 30 haftalikda oldu😁korka korka sancilandim simdi 38 haftamdayim korkuyorum ama cinsel iliski dogumu kolaylasdirir 🤭ben ilk cocugumda hic olmamisdim dogumda az kala doktorlar beni dovuuyordu neden cinsel iliski olmamissin diye😂 napiyim korkuyorum😁🤭
😅 Peki nekadar sıklıkta yapmak lazım normal doğum için haftada bir iki zor vakit buluyorum inşallah normal doğum olur ona hazırlanıyoruö başından beri

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canm valla o yüzden gözleri bedenleri bir güzel doysun 😀😀
Doymazlarda olsun yinede benim adam dedi çok afedersiniz 40 li olduğunda git birine desende gitmem gözüm gormuo başkasını diyor ama ben dayanamam benim kanım durmaz adam kaçacak benden 40 günün sonunda 😂😂😂😂😂😂😂😈😈😈😈😈kız vallahi yazık adamlari nda işi zor vallahi zaten bebek olunca ilgimiz ister istemez azalacak çocuk uyanacakti bilmem ne derken ağızlarına bir parmak bak çalmış gibi oldu bitti hesabına dönecek bir süre yok anam yokk ben göze alamam o riski son gaz devammm😆😆😆😆😆😇😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Doymazlarda olsun yinede benim adam dedi çok afedersiniz 40 li olduğunda git birine desende gitmem gözüm gormuo başkasını diyor ama ben dayanamam benim kanım durmaz adam kaçacak benden 40 günün sonunda 😂😂😂😂😂😂😂😈😈😈😈😈kız vallahi yazık adamlari nda işi zor vallahi zaten bebek olunca ilgimiz ister istemez azalacak çocuk uyanacakti bilmem ne derken ağızlarına bir parmak bak çalmış gibi oldu bitti hesabına dönecek bir süre yok anam yokk ben göze alamam o riski son gaz devammm😆😆😆😆😆😇😂
Adamların işi bu konuda çok zor ama nur topu gbi evlat vericez artık biraz sabırlı olsunla😀 bizede yazık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar