Kızlaar😁😁😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AyşegülAhmt tarafından oluşturulan Kızlaar😁😁😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,643 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlaar😁😁😁
Konbuyu başlatan AyşegülAhmt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ewim yurt diwinda biliyorsun geldiyinde hazir ol dedi bana Ben korkuyorum rahat olamiyorum acaba urey rahatlikiyla olsam bebeye bi sorun olmaz ki?🙈
Neden korkuyorsunuz ki. Düşük tehlikesi yoksa ilk aydan son aya kadar doğal bişey dikkatlice sanki ilk yapacaksınız 😅

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kaç dakka sürüyor sizinki 😅😅🤣🤣🤣😂🤩🤩😆
Bilmem ki dakikasina hic bakmadim amma 30 dakika falandir deye his ediyorum 😄😄🙈ilk evlendiymizde surekli surekli idi 😂😂😂🙈cocukdan sonra bekledi 3 ay gibi sonra yurt diwina gitmeli oldu bi kac gune rabim izin verirse gelicek inwallah 😁🤲🏻😊

Neden korkuyorsunuz ki. Düşük tehlikesi yoksa ilk aydan son aya kadar doğal bişey dikkatlice sanki ilk yapacaksınız 😅
Evet ilk hamileliyim oldugu ucun korkum var biraz ya doktor 3 aydan sonra izin verdi ya beni bi gorsen o zaman yavaw dur yavaw diyordum surekli 🤣🤣🙈

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bilmem ki dakikasina hic bakmadim amma 30 dakika falandir deye his ediyorum 😄😄🙈ilk evlendiymizde surekli surekli idi 😂😂😂🙈cocukdan sonra bekledi 3 ay gibi sonra yurt diwina gitmeli oldu bi kac gune rabim izin verirse gelicek inwallah 😁🤲🏻😊

Evet ilk hamileliyim oldugu ucun korkum var biraz ya doktor 3 aydan sonra izin verdi ya beni bi gorsen o zaman yavaw dur yavaw diyordum surekli 🤣🤣🙈
Benimde ilk hamileliğim ilk aylar bende bir kaç kez izin verdim ama müdahale ederek 🤭 ama şimdi normal doğum için gerekli trhlikeside yokmuş özellikle fırsat bulcaz vardiyamızda uymuyo ama

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar