Düştüm de kalcamin üstüne ama korktum.yine de gelmek istedim de :)
A AnneEbru Kayıtlı Üye Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 150 26 Kasım 2021 #11 Düştüm de kalcamin üstüne ama korktum.yine de gelmek istedim de
Y Yağmur Demirel Guest 26 Kasım 2021 #12 35 haftadan sonra sabah erken gidip sıra alabiliyorsun diye biliyorum ben pazartesi öyle yapacağım
L Leylakk Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 201 26 Kasım 2021 #13 Aysu çelik' Alıntı: Zman yaklaşıyor ama ben randevu bulamıyorum ya . Acile ne diyip gitsem de bebeğimi kontrol etseler acaba Genişletmek için tıkla ... Hareket etmiyor deyin kendileri doğuma gonderiyor
Aysu çelik' Alıntı: Zman yaklaşıyor ama ben randevu bulamıyorum ya . Acile ne diyip gitsem de bebeğimi kontrol etseler acaba Genişletmek için tıkla ... Hareket etmiyor deyin kendileri doğuma gonderiyor
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 26 Kasım 2021 #14 Leylakk' Alıntı: Hareket etmiyor deyin kendileri doğuma gonderiyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle yapıp gitsem diye dusunuyorum
Leylakk' Alıntı: Hareket etmiyor deyin kendileri doğuma gonderiyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle yapıp gitsem diye dusunuyorum