Sorum var Kızlar acil bakin 😔

• Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan çayırlık tarafından oluşturulan Kızlar acil bakin 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 744 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakin 😔
Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Benimki 2 buçuk aylık burnu tikaliyor bazen suda geliyor balgamda var bazen gogusu hırıltı yapıyor bide çok öksürüyor öksürük şurubu veriyom iyi biraz ama hala öyle balgam burnu falna
Doktora götür öksürük için hava verir canım Allah göstermesin buranşit filan olur ileri doğru
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hastaneye götürdüm solunum yolunda bişey yokmuş bana izotonikle burnunu aç dedi öldürdüğü zaman balgam çıkıyor bide burnu çok akıyor bide hava falan hiç bişey vermediler
Hava vermedi mi acile mi götürdün balgamı çıkarması için hava şart çünkü 🤦🏻‍♀️. Benim oğlum öyle olduğun da biz eve aldık hastanede uğraşmayalım diye 5. Gün hava makinesi sayesinde bütün balgamı çıakrdı hırıştı burun akıntısı hepsi geçti. Günde 8 kez hava veriyordum toplam 2 ilaç vardı ve izotonil su ile karıştılık hava makinesine koymamı söylemişti doktor şükür çok uzun sürmedi

D

Dilan çayırlık

Guest
Doktora götür öksürük için hava verir canım Allah göstermesin buranşit filan olur ileri doğru
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hava vermedi mi acile mi götürdün balgamı çıkarması için hava şart çünkü 🤦🏻‍♀️. Benim oğlum öyle olduğun da biz eve aldık hastanede uğraşmayalım diye 5. Gün hava makinesi sayesinde bütün balgamı çıakrdı hırıştı burun akıntısı hepsi geçti. Günde 8 kez hava veriyordum toplam 2 ilaç vardı ve izotonil su ile karıştılık hava makinesine koymamı söylemişti doktor şükür çok uzun sürmedi
Acile götürdüm bana hiç bişey demedim ben dedim bari bı hava verin gerek yok dedi ama şuan çocuk çok rahatsız ya ne yapicagimi bilmiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Acile götürdüm bana hiç bişey demedim ben dedim bari bı hava verin gerek yok dedi ama şuan çocuk çok rahatsız ya ne yapicagimi bilmiyorum
Acildekiler çocuk doktoru kadar ilgili değil sana tavsiyem çocuk doktoruna götürmen. Onlar film vs de çekip ciğerlerine de bakalar canım ihmal etme derim geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.