Kızlar alışveriş yapıyorum ama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar alışveriş yapıyorum ama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,637 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar alışveriş yapıyorum ama
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem kzlrmk.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla dün eşortman takımı aldım 2 tane kendime hasta bezi vs gelsinler yıkmayım
Benim ev toplanmiyor ona deli oluyorum annem teyzem gelecek hafta sonu kardeşimi haşlamaya😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😍😍😍 Sende haklısın kuzum benim
😙

Annişler alışveriş yapıyoruz artık herşey iyi gidiyor İnternet normal bebek giyimviker temel eşyalar hepsini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlım yoksa erken mi şuan 32 haftalık oldum dogumum sezeryan
Göbekten mutfak tezgahina yana sami yorum yaaaaa

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Benim ev toplanmiyor ona deli oluyorum annem teyzem gelecek hafta sonu kardeşimi haşlamaya😂😂😂

😙

Göbekten mutfak tezgahina yana sami yorum yaaaaa
Bende bulaşık yıkayınca bir gör karnım tezgaha demesin diye popomu geri veriyorum 😍😍😍😂😂😂😂😂

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Annişler alışveriş yapıyoruz artık herşey iyi gidiyor İnternet normal bebek giyimviker temel eşyalar hepsini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlım yoksa erken mi şuan 32 haftalık oldum dogumum sezeryan
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla giysin prenses makinede bebek programın var ise onda yıka yoksada 30 yada 40da yıkaman yeterli daha önemli olan ütülemek

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Sonrada belimizin agrisindan kivraniyoruz ama ya 😥😥😥 bugün biraz toplamam lazım evi bakalım bi dolani yorum 5 oturuyorum yarın sabah biter herhalde böyle devam edersem
Bana yasak artık bacım herif kızıyor o yapıyor

Yeni aldım makineyi şimdi vaktim hijyen ve narin var

Yeni aldım makineyi şimdi vaktim hijyen ve narin var

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bana yasak artık bacım herif kızıyor o yapıyor
Benimkide yapıyor ama kız kardeşim bende akşam bulasigini yikamadı eşim bana da elletmedi ogullarimin ranzasi kurulacak oğlan kardeşim geldi kurmaya bugün ankaradan dayımın kızı geliyor bebeğiyle bi gör her yer heryerde kız kardeşim işten yorgun geliyorum abla diyor beynim yandı annemle teyzem gelecek allah nasip ederse hafta sonu bu kalabaliga son vermek için 😧😧😧😧

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hazırlan bacım ancak zaten eşyalar geldi yıkadı kuruttun çantanı hazırladın hem oyanlanmış olurdun vakit geçer 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar