Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani iyi olur çünkü o kıyafetler kaç kişinin elinden geçiyor çeşit çeşit makinede n geçiyor bende öyle yapıyorum daha başlamadık bir ay sonra başlayacağım bende Allahım nasip ederse
Annişler alışveriş yapıyoruz artık herşey iyi gidiyor İnternet normal bebek giyimviker temel eşyalar hepsini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlım yoksa erken mi şuan 32 haftalık oldum dogumum sezeryan
Cnm ben hastane çantamı hazırlayacağım birazdan. Eksik falan var mı diye bakacağım aylar öncesinden yıkadım utuledim hastane kıyafetlerimizi erken değil bence nasipse olsunda diyerek koydum
Yani iyi olur çünkü o kıyafetler kaç kişinin elinden geçiyor çeşit çeşit makinede n geçiyor bende öyle yapıyorum daha başlamadık bir ay sonra başlayacağım bende Allahım nasip ederse
Cnm ben hastane çantamı hazırlayacağım birazdan. Eksik falan var mı diye bakacağım aylar öncesinden yıkadım utuledim hastane kıyafetlerimizi erken değil bence nasipse olsunda diyerek koydum