Kızlar alışveriş yapıyorum ama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar alışveriş yapıyorum ama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,637 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar alışveriş yapıyorum ama
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem kzlrmk.

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Annişler alışveriş yapıyoruz artık herşey iyi gidiyor İnternet normal bebek giyimviker temel eşyalar hepsini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlım yoksa erken mi şuan 32 haftalık oldum dogumum sezeryan
Cnm ben hastane çantamı hazırlayacağım birazdan. Eksik falan var mı diye bakacağım aylar öncesinden yıkadım utuledim hastane kıyafetlerimizi erken değil bence nasipse olsunda diyerek koydum

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Yani iyi olur çünkü o kıyafetler kaç kişinin elinden geçiyor çeşit çeşit makinede n geçiyor bende öyle yapıyorum daha başlamadık bir ay sonra başlayacağım bende Allahım nasip ederse
Kaç haftalık seninki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallahi benimkine ole ama beni üzmemek için susuyordu sabır klmadi bacım yaaa
Bacım uyar bacını adam stres olmasun

Vallahi benimkine ole ama beni üzmemek için susuyordu sabır klmadi bacım yaaa
Bacım uyar bacını adam stres olmasun

Cnm ben hastane çantamı hazırlayacağım birazdan. Eksik falan var mı diye bakacağım aylar öncesinden yıkadım utuledim hastane kıyafetlerimizi erken değil bence nasipse olsunda diyerek koydum
Çok güzel bacım Saglıkla alalım hepimiz meleklerimizi

Çok güzel bacım Saglıkla alalım hepimiz meleklerimizi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar