Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,247 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Keşke 1,5 yıl önceki halimize dönebilsek sen ben Merve Ayşe ah ne günlerdi manyak gibi güler ederdik 🥹🥹 şimdi ayşe yok merve çok nadir giriyor .
Ayy keşke Ayşem keşke çok özledim valla burası da sarmiyo artık, Ayşe gideli uzun zmn oldu merveyi de özledim valla @Mervercan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy keşke Ayşem keşke çok özledim valla burası da sarmiyo artık, Ayşe gideli uzun zmn oldu merveyi de özledim valla @Mervercan
Evet ya ayşeyi ben çok özledim ne gülerdik 😂😂 valla ben yine hamileyim bana gece gülecek insan lazım benimle espri yapacak merveyi kandırmaya çalışıyorum çocuk uap diye @Mervercan 😂😂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Evet ya ayşeyi ben çok özledim ne gülerdik 😂😂 valla ben yine hamileyim bana gece gülecek insan lazım benimle espri yapacak merveyi kandırmaya çalışıyorum çocuk uap diye @Mervercan 😂😂
Hahaha o Yuşahan dan sonra tövbelii🤣🤣 hamilelik adını duyunca uygulamadan öyle bir çıkıp gidiyor ki unutma dan da geri gelmiyor 😁😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok yok geçenlerde baya bir istekliydi ahhahaha 😂😂 sonra regl olmayınca bir korktu görmen lazım 😂😂
Hahaha o Yuşahan dan sonra tövbelii🤣🤣 hamilelik adını duyunca uygulamadan öyle bir çıkıp gidiyor ki unutma dan da geri gelmiyor 😁😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.