Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ondansa eğer dikkat ederim canım , iyi işte Ayşem biraz düzeldi ama işte içimden mutluluğu söküp aldılar sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım kuzum hastalığı takmıyorum ama içimde hep kötü bı his var kendimi hiç ihi hissetmiyorum yorgunluk bitkinlik tuhaf bir durumdayım Allah yardımcımız olsun inşallah
Evet canım karnım ağrıyor özellikle rahmim de hep bi baskı var sanki doğum yapıyor gibiyim oturunca zorlanıyorum
Bende aynıydım canım acıkırdım ama hiçbir şey yiyemezdim aşırı mide bulantım vardı canım hiçbir şey çekmezdi ve buda seninde dediğin gibi baş ağrısına yol açardı rabbim yardımcın olsun inşallah canım dikkat et kadın olmak çok zor valla
Neden öyleyiz ya, kadın olarak tüm sorumlulukları üstümüze yıkıyorlar ve sanırım bı süre sonra bu bize ağır geliyor canım Allah hepimize gönül ferahlığı versin inşallah
Bende aynıydım canım acıkırdım ama hiçbir şey yiyemezdim aşırı mide bulantım vardı canım hiçbir şey çekmezdi ve buda seninde dediğin gibi baş ağrısına yol açardı rabbim yardımcın olsun inşallah canım dikkat et kadın olmak çok zor valla
Neden öyleyiz ya, kadın olarak tüm sorumlulukları üstümüze yıkıyorlar ve sanırım bı süre sonra bu bize ağır geliyor canım Allah hepimize gönül ferahlığı versin inşallah
Ay valla insan artık hastayım demekten utanıyor , artık yapacak bişey yok dayanacak siniz, illa da ikinci çocuk ikinci çocuk diye tutturan oymuş artık bı zahmet buna da katlansın yani
Ay valla insan artık hastayım demekten utanıyor , artık yapacak bişey yok dayanacak siniz, illa da ikinci çocuk ikinci çocuk diye tutturan oymuş artık bı zahmet buna da katlansın yani
Sağolsun yaa ona yaptığına da dua etsin bence ben hiç yapamıyor dum kız insan ay geçtikçe iyi olur sende başta iyi sonlara doğru kötü oluyon sende hep tam tersi oluyor