"Kızlar Bayramda Neler Yapıyorsunuz Nerelere Gitceksiniz🤗🤗🤗🤩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan \"Kızlar Bayramda Neler Yapıyorsunuz Nerelere Gitceksiniz🤗🤗🤗🤩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,440 kez görüntülenmiş, 185 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı \"Kızlar Bayramda Neler Yapıyorsunuz Nerelere Gitceksiniz🤗🤗🤗🤩
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Niye korkuyor diye sormayacağım benim eşimde korkuyor 😂😂ama takacağım alerjil durumum var ama olmadı bir kaç ay denerim alerjiyi gözlemleyip hayır eşim iğneye ilacada izin vermiyor ki 🤦🏻‍♀️hormonları bozuyor diye ben nasıl korunacaksam bende o zaman sen git korun dedim prezervatif hariç varmı deyince direk araştırdım tüp bağlama çıktı işte bakalım doğumdan ilk spriali deneyecğiz olmazsa onu başka çare yok gibi
Aynen canım 🤣🤣🤣sağlık ocağı ücretsiz prezervatif veriyor onu da kullanmıyor en iyisi bizim korunmamız ben de spiral istiyorum çünkü herkesin vücudu aynı tepkiyi göstermiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uzun kollu ince biseyler düşünüyorum kuzum havalar ısınmaya başladı maşallah bugün 30 derece burası
Burada coook sıcak 2 gündur ya😵‍💫😵‍💫

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen canım 🤣🤣🤣sağlık ocağı ücretsiz prezervatif veriyor onu da kullanmıyor en iyisi bizim korunmamız ben de spiral istiyorum çünkü herkesin vücudu aynı tepkiyi göstermiyor

Sağlık ocağının verdiğine ne kadar güvenilir bilemiyorum ki sümeyram😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Dimi aynı burası da valla çocukların yazlıkları çıkardım giydirdim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Selam Kızlar Nasılsınız Napiyorsunuz Kıyafet Aldınız Mı Kendinizede Neler Aldınız Bayram Şekerleriyle Nerelere Gitceksiniz Neler Yapacaksınız 🍬🍬🍬🍫
Slm cnm iyidir cnm ev hali aynı devam yokya henüz almadım sen aldın mı cnm klasik olur aile ziyareti olur yani sen neler yaoacaksin cnm 😃😃

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank

Sabah Doğa'nın izlemi vardı ebe spiral var mı dedi yok dedim tak diye uzattı önüme şok oldum 🤣🤣🤣🤣 hayır bir de aldım elime baktım kırmızı paketli ve çok miktarda ne ki bu diye aldım al al çantana at evde bakarsın dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Dimi aynı burası da valla çocukların yazlıkları çıkardım giydirdim
Aynen bende 😂😂 kızım geldi anne çok sıcak dedi çıkarttım giydirdim
Ay gamze büyük kızım artık tek başına WC ye gidiyor geceleyin bile uykusuna uyanıp anne çişim geliyor diyor altına bez bağladım için altına bez var kızıma altına yap diyorum yine de yapmıyor bezini çıkartıyor gidiyor çişini yapıyor yine geliyor yatağa ilk günden beri hiç zorlanmadim ya bu kadar kolay olacağını düşünmemistim

Sabah Doğa'nın izlemi vardı ebe spiral var mı dedi yok dedim tak diye uzattı önüme şok oldum 🤣🤣🤣🤣 hayır bir de aldım elime baktım kırmızı paketli ve çok miktarda ne ki bu diye aldım al al çantana at evde bakarsın dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen kırmızı paketli Benimki de bir de 2 aylık verdi 😂😂😂😂 sanki hamile kalsak onlar Bizim çocuğumuza bakacak

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bende 😂😂 kızım geldi anne çok sıcak dedi çıkarttım giydirdim
Ay gamze büyük kızım artık tek başına WC ye gidiyor geceleyin bile uykusuna uyanıp anne çişim geliyor diyor altına bez bağladım için altına bez var kızıma altına yap diyorum yine de yapmıyor bezini çıkartıyor gidiyor çişini yapıyor yine geliyor yatağa ilk günden beri hiç zorlanmadim ya bu kadar kolay olacağını düşünmemistim

Aynen kırmızı paketli Benimki de bir de 2 aylık verdi 😂😂😂😂 sanki hamile kalsak onlar Bizim çocuğumuza bakacak
Normalde utanıp almayanlar oluyormuş o yüzden sormuyorum artık direkt veriyorum istemeyen bırakıp gidiyor zaten dedi bakayım şu ara regl bekliyorum çarşamba gününe randevu aldım spiral için ama çok düzensiz ya doğumdan sonra bu dördüncü olacak bazen çok bazen az anlamadım gitti bir de yani sağ tarafımda değişik bir ağrı oluyor nefesimi kesiyor hatta annem kist olabilir diyor

Tüm sayfalar yüklendi.