Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi canm sen nasılsın valla dün alışveriş yaptık karabalık olmadan aradan çıksın diye kızlara kırmızı şort etek beyaz tişört aldım kendime de boydan bi elbise aldım tessetür lüyüm bide babet alıcam öyle işte gezmeyede annmler kaynanam götümce elti felan yaparız heralde
Aynen bende kızım geldi anne çok sıcak dedi çıkarttım giydirdim
Ay gamze büyük kızım artık tek başına WC ye gidiyor geceleyin bile uykusuna uyanıp anne çişim geliyor diyor altına bez bağladım için altına bez var kızıma altına yap diyorum yine de yapmıyor bezini çıkartıyor gidiyor çişini yapıyor yine geliyor yatağa ilk günden beri hiç zorlanmadim ya bu kadar kolay olacağını düşünmemistim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen kırmızı paketli Benimki de bir de 2 aylık verdi sanki hamile kalsak onlar Bizim çocuğumuza bakacak
Valla cnm ne kiyefet aldım ne şeker daha bişey alamadım nereye gidicegimize gelirsekte hiç bı yere benim ailem burda değil eşimin ailesiylede altlı üstlü oturyoruz yani anlicagini evdeyiz öyle eşimin halasina falan gideriz oda köy icersinde