Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,885 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Böyle farklı bişey oldu nasıl anlatsam sanki karnımda bişey böyle minik bir balık varmış gibi böyle hafif bir hareket oldu iki defa oldu ama çok farklı bişey aşırı heyecan verici acaba bu mu hareket tarifini yapamıyorum ama hissettim eminim böyle uzanmıştım o zaman oldu 🥰🥰🤗🤗 Böyle kalp atimindan daha farklı yani daha net bir his şuan bugün tam 18 haftalık olduk olur mu acaba hisseder miyim baya hissettim gibi geldi ama iki defa 🙄❣️❣️❣️❣️❣️
Benim üçüncü gebelik canım ve ben ikincide sonra hep 14de hissettim bebistir bence yerim ya çok güzel bir his Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim üçüncü gebelik canım ve ben ikincide sonra hep 14de hissettim bebistir bence yerim ya çok güzel bir his Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah gerçekten harika bir his yani hiç hareket etmiyordu baya sıkıntı etmiştim niye diye üzülüyordum bide sanki hareketi hissedince daha bir bağ kuruldu aramızda 🤗🤗🥰🥰 Eskiden de pıt pıt bişey oluyordu ama insanlar bağırsak hareketleridir diyordu ama bunu net hissettim 🙏🙏🥰🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2-3 haftadır hâlâ pıt pıt yapıyor çocuk. Bakalım tamamen ne zaman hissedeceğim 😂😂
Bende de o pıt pıtlardan vardı bayadir insanlar o bağırsak hareketleridir dediler bende diyorum bizimki hiç hareket etmiyor ben hissedemiyorum baya üzüldüm ama 18 haftalık olunca bir iki hareket etti sağolsun minnak kuzum 😅😅 inşallah yakın zamanda senin minnakta hareket eder çünkü bu başka bişey yaa çok tatlı bişey 🥰🥰🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bende de o pıt pıtlardan vardı bayadir insanlar o bağırsak hareketleridir dediler bende diyorum bizimki hiç hareket etmiyor ben hissedemiyorum baya üzüldüm ama 18 haftalık olunca bir iki hareket etti sağolsun minnak kuzum 😅😅 inşallah yakın zamanda senin minnakta hareket eder çünkü bu başka bişey yaa çok tatlı bişey 🥰🥰🥰
Amin inşallah kuzum benimki biraz tembel galiba ultrasonlardan baya anlaşılıyor tembelliği 😂😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah kuzum benimki biraz tembel galiba ultrasonlardan baya anlaşılıyor tembelliği 😂😂😂
😅😅 Aman afacan olmasın da sakin bebiş daha iyidir bende hareket etmiyor diye ablamlara dert yaniyordum ablamlar da sus kız ne güzel işte sessiz sakin bir bebek demek ki ilerde görürsün faydasını demişti ama inşallah yakında hissedersin sende 🥰🥰

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Böyle farklı bişey oldu nasıl anlatsam sanki karnımda bişey böyle minik bir balık varmış gibi böyle hafif bir hareket oldu iki defa oldu ama çok farklı bişey aşırı heyecan verici acaba bu mu hareket tarifini yapamıyorum ama hissettim eminim böyle uzanmıştım o zaman oldu 🥰🥰🤗🤗 Böyle kalp atimindan daha farklı yani daha net bir his şuan bugün tam 18 haftalık olduk olur mu acaba hisseder miyim baya hissettim gibi geldi ama iki defa 🙄❣️❣️❣️❣️❣️
Bende 17 haftalıkken hissetmiştim ilk pıt pıt diye 30.haftaya gircez şimdi tamamen balık karnım hareket ediyo şu an o günleride görürsin inşallah huylandırıyo ama 😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
😅😅 Aman afacan olmasın da sakin bebiş daha iyidir bende hareket etmiyor diye ablamlara dert yaniyordum ablamlar da sus kız ne güzel işte sessiz sakin bir bebek demek ki ilerde görürsün faydasını demişti ama inşallah yakında hissedersin sende 🥰🥰
Karnımızda ne kadar sakin yada hareketli olurlarsa olsunlar doğduktan sonra bakalım nasıl olacaklar önemli olan o 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.