Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,885 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebeğim hareket etti sanırım 🥰🥰
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Karnımızda ne kadar sakin yada hareketli olurlarsa olsunlar doğduktan sonra bakalım nasıl olacaklar önemli olan o 😂😂
Ben aşırı hareketli bir çocuktum eşimde öyle bizim bebeğimiz kesin biz gibi kuduruk olur da umarım bize çekmez 😅😂😂 Allah sağlık versin de inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen kalkıp iniyo ileride elini ayağınıda çıkardığını görüyomuşsun diyolar kesinlikle mucizevi öercimek kadarken nasıl kocaman vebek oluyor Allahın mucizesi🥰
Ayyy düşündükçe kalbim nasıl hızlı atıyor cidden bence asıl aşk evlat yaa gözlerim doldu onun hareketlerini görmek süper bir duygudur 🥰🥰🥰 gerçekten ufacık birşey bir bebek olup geliyor dünyaya ve biz kadınlar nasıl şanslıyız bu konuda çünkü bu mucizenin var olmasında dünyaya gelmesinde çok büyük rol oynuyoruz 🥰🥰🥰🙏

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Böyle farklı bişey oldu nasıl anlatsam sanki karnımda bişey böyle minik bir balık varmış gibi böyle hafif bir hareket oldu iki defa oldu ama çok farklı bişey aşırı heyecan verici acaba bu mu hareket tarifini yapamıyorum ama hissettim eminim böyle uzanmıştım o zaman oldu 🥰🥰🤗🤗 Böyle kalp atimindan daha farklı yani daha net bir his şuan bugün tam 18 haftalık olduk olur mu acaba hisseder miyim baya hissettim gibi geldi ama iki defa 🙄❣️❣️❣️❣️❣️
Yerim ben o miniği daha dur annesi daha büyük hareketlerini hissedeceksin ben 30 haftaligim içimde resmen dans ediyo oğlum bı sağ bı sol arada çok acitmicak derecede ufak ufak tekmeler 🤗🤗hele uzanıp yada oturduğun zamanlarda daha net hissedersin canım

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yerim ben o miniği daha dur annesi daha büyük hareketlerini hissedeceksin ben 30 haftaligim içimde resmen dans ediyo oğlum bı sağ bı sol arada çok acitmicak derecede ufak ufak tekmeler 🤗🤗hele uzanıp yada oturduğun zamanlarda daha net hissedersin canım
Dört gözle bekliyorum o zamanları nasıl müthiş bir duygu 😍 cidden çok büyük bir mucize bir bebeğin var olması ve karnımızın içinde hareket etmesi 🙏😍😍😍🥰🥰

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Dört gözle bekliyorum o zamanları nasıl müthiş bir duygu 😍 cidden çok büyük bir mucize bir bebeğin var olması ve karnımızın içinde hareket etmesi 🙏😍😍😍🥰🥰
Aynen öyle içinde bı canlı var ve her geçen gün büyüyo hareket ediyo arada hareketleri seni biraz zorlasada çok farklı bı duygu canım benim bi yere toplandığı zaman azcik canım yaniyo kasildigi zamanlarda falan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle içinde bı canlı var ve her geçen gün büyüyo hareket ediyo arada hareketleri seni biraz zorlasada çok farklı bı duygu canım benim bi yere toplandığı zaman azcik canım yaniyo kasildigi zamanlarda falan
Niye kasılıyor acaba 🙄 sanki zaman çok yavaş geçiyor hemen büyüse herseyini hissetsem istiyorum 😅🥰🥰 Anne olmak en büyük nimet Rabbim her kadına nasip etsin inşallah 🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Böyle farklı bişey oldu nasıl anlatsam sanki karnımda bişey böyle minik bir balık varmış gibi böyle hafif bir hareket oldu iki defa oldu ama çok farklı bişey aşırı heyecan verici acaba bu mu hareket tarifini yapamıyorum ama hissettim eminim böyle uzanmıştım o zaman oldu 🥰🥰🤗🤗 Böyle kalp atimindan daha farklı yani daha net bir his şuan bugün tam 18 haftalık olduk olur mu acaba hisseder miyim baya hissettim gibi geldi ama iki defa 🙄❣️❣️❣️❣️❣️
Ay bende bebeyimi ilk öyle hiss etmiwdim🥰😍

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorumki canım toplandığı zaman kasiliyo sanırım amin herkese nasip etsin hayırlısıylada kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah 🥰🥰🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay bende bebeyimi ilk öyle hiss etmiwdim🥰😍
Çok güzel di mi insan aşırı mutlu oluyor hem şaşkın oluyor ve sürekli bir gülme hissi ve aşırı bir özlem hemen sarılmak istiyor insan 🥰🥰😍😍🙏 Allah'ım yavrularımızı korusun

Tüm sayfalar yüklendi.