Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar Biraz Korktum da Size Danışmak İstedim
Bebegin hareketlerini rahmin bir iki parmak üzerinde hissediyorum sizce ayakları mi yoksa aşağıya mi iniyor şuan tam 31+0 haftalığız . Ablası 37 haftalık doğmuştu
2 3 gün aramız var o zaman benimkiler hiç 40 haftayı bulmadı birinde nişanım geldi 3 gün önce doğdu ikincide 37 haftalikken suyum geldi oğlum da erken doğar gibime geliyor
Ablasıda erken doğdu ya biraz endişeliyim 31 Ağustosa denk geliyor doğumu tam tarihinde doğarsa babamızda uzakta iş yerinden izin alıp gelecekti ama net bir tarih vermiyorlar
Bebegin hareketlerini rahmin bir iki parmak üzerinde hissediyorum sizce ayakları mi yoksa aşağıya mi iniyor şuan tam 31+0 haftalığız . Ablası 37 haftalık doğmuştu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
2 3 gün aramız var o zaman benimkiler hiç 40 haftayı bulmadı birinde nişanım geldi 3 gün önce doğdu ikincide 37 haftalikken suyum geldi oğlum da erken doğar gibime geliyor