Cnm Ben de kaynanamlarla oturmus biri olarak sana fikir vereyim tabiki karar senin ama Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum biz de ev yaptiriyorduk kaynanamlarin üst katina bize de kayinbabam kiraya vermeyin bize tasinin demisti Ben de kabul ettim O zaman daha çocugumuz yoktu ona ragmen diken ustünde gibiydim ora tasinmadan önce kaynanam cok iyiydi ama tasindiktan sonra her sabak kaynananamín çenesiyle homurdanmasina uyanirdim. Sabah bizi uyandirmak icin kapiyi yumruklarlardi Ben her sabah yataktan korkarak sicrardim. O sürecte esimle aram hep kötüydü pek özel hayatimiz olmadi. Kavga edemedim sîklntllari hep icime attim esim bana karsi degisti gitmesini istemedigim halde gec saatlere kadar arkadaslarinin yanina gitti ve cevreden bile laf duydum Ben hicbir is yapmiyormusum tum isi kaynanam yapiyormus Ben herseye küsüyormusum gibi iftiralar atildi. Ben annemlerde kaldigimda misafir kalabalik gelmis diye erkekleri bizim odamiza otutturmuslar terbiyesizler. Görümcemin bile bana karsi tavri degisti evli olmasina ragmen yaptigim hicbir is gözlerine görülmedi. 2 yilim burnumdan geldi. Susan üst kata evime çiktim kimse hicbisy olmamis gibi davraniyor kaynanam gile inmiyorum kolay kolay onlar da pek gelmez kafam rahat öncekine göre ama simdiki aklim olsa bura bile ev yaptirmazdim hepsinden uzakta otururdum esime soyluyorum ilerde baska ev alabilirsek herkesten uzak olsun diye. Ama sabir güzel bisy canim 5 6 ay sabretmek istersen senin tercihin durumunuzu da göz önünde bulundurmak zorundasin belkide insallah hersey gönlünce olur